Procedúra na oživenie vagíny aj psí šampón! Dary pre oscarové hviezdy

Aj nevyhrať Oscara sa vyplatí! Teda aspoň čo sa týka darčekových balíčkov, ktoré dostanú všetci nominovaní.

27.02.2014 00:00
Meryl Streep (vľavo) a Julia Roberts Foto: ,
Nominované herečky Meryl Streep (vľavo) a Julia Roberts získajú luxusné darčekové balíčky aj v prípade, že by nedostali sošku Oscara.
debata

Slovo balíček však nie je celkom trefné. Hodnota darov, ktoré pripravili rozličné firmy pre hviezdy nominované na pozlátenú sošku v hereckých kategóriách, je totiž skutočne obrovská. Podľa informácií amerického USMagazine.com dosahuje až sumu 80-tisíc amerických dolárov.

Americkému serveru sa podarilo zistiť aj časť obsahu jednotlivých darčekových setov, ktoré hviezdy dostanú. Od luxusných šperkov, cez zájazdy do exotiky až po skutočne bizarné procedúry a dary.

Jedným z nich je napríklad poukaz na transplantáciu vlasov a zahustenie vlasového porastu v renomovanej klinike. Jeho hodnota má byť údajne 16-tisíc dolárov. Ešte zvláštnejšie však znie dar v podobe procedúry, ktorá má oživiť a zveľadenie oblasti telesného tkaniva ženských genitálií. Cieľom tejto „perly“ za 2700 dolárov je spomalenie procesu inkontinencie u žien a tiež zvýšenie sexuálneho apetítu.

Ďalším drahým darom v sete je zájazd do Japonska – nie však hocijaký – ide o spoznávanie neturistických častí krajiny a to po vlastných. Normálna hodnota takéhoto „dobrodružného“ zájazdu je vraj 15-tisíc dolárov. Pre lenivejších sú k dispozícii aj luxusné bungalovy na pár noci na ostrove Kauai.

Skrátka neprídu ani zvierací miláčikovia hviezd. V ponuke sú totiž doplnky výživy či luxusný šampón pre psov. A hádam celkom efektívny darček je kurz na posilnenie fotografickej pamäte.

debata chyba
Viac na túto tému: #Oscary #darčeky #dary pre hviezdy

+ Nemeňte svoju rutinu, nie je pre vás vhodný čas na zmenu.
Rozvoj osobných zručností otvorí dvere k prosperite....

+ Pohyb na čerstvom vzduchu zlepší náladu a zdravie.
Nové príležitosti v práci prinesú očakávaný finančný príjem....