Čarodejnica Sabrina zázračne schudla. Pozrite na tú figúru v plavkách!

Hviezdy šoubiznisu, najmä tie zaoceánske, sa často upisujú spolupráci s firmami, ktoré zaručujú štíhlu figúru. Pridala sa k nim aj Melissa Joan Hart.

27.02.2014 14:34
debata
Herečka Melissa Joan Hart pred kamerami relácie... Foto: ET.com
Melissa Joan Hart Herečka Melissa Joan Hart pred kamerami relácie Entertainment Online.

Herečka, ktorú slovenskí diváci dobre poznajú ako čarodejnicu Sabrinu zo seriálu Sabrina, mladá čarodejnica, je trojnásobnou matkou a popôrodné kilá sa jej nezhadzovali ľahko. Teraz však ukázala svoju figúru, ku ktorej jej vraj pomohol rad prípravkov na chudnutie Nutrisystem.

Tridsaťsedemročná blondínka sa vyzliekla do celých plaviek pred kamerou relácie ET Online, predviedla štíhly driek, formované boky aj dekolt. „Nenosím plavky dokonca ani vtedy, keď chodím na pláž. Takže stáť pred kamerami, celým štábom a potom sa ešte ukázal manžel – bolo to nervydrásajúce, ale zároveň istým spôsobom uspokojivé,“ vyznala sa herečka pred kamerami.

zväčšiť Herečka Melissa Joan Hart tesne pred svojím... Foto: SITA/AP, Kathy Kmonicek
Melissa Joan Hart Herečka Melissa Joan Hart tesne pred svojím tretím pôrodom.

Pri poslednom tehotenstvo pribrala zhruba pätnásť kilogramov a vraj sa vôbec neponáhľala zhadzovať ich. „Dôležitejšie pre mňa bolo puto s mojím synom Masonom,“ citoval Hartovú server Daily Mail. Potom sa však rozhodla, že so svojou figúrou niečo urobí a spojila sa s výrobcom prípravkov na chudnutie. Výsledok je podľa nej skvelý a veľmi sa z neho teší. Sami posúďte, či sa jej figúra naozaj vylepšila.

V minulosti sa s výrobcami prípravkov na chudnutie, či spoločnosťami, ktoré sa starajú o koučing na ceste k štíhlejšej postave, spojili aj hviezdy ako Mariah Carey, Jennifer Hudson či Janet Jackson.

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #chudnutie #Melissa Joan Hart #Nutrisystem

+ Vyvážená diéta a vďačnosť za jedlo zvyšujú pocit šťastia v živote.
Nenechávajte za seba rozhodovať iných ľudí,...

+ Nedržte striktne diétu, vaše telo by s tým momentálne nebolo spokojné.
Znižovaním biologického odpadu prispejete...