Neskončila! Čaká ma ďalšia operácia prsníkov, hovorí Angelina Jolie

Americkú herečku Angelinu Jolie, ktorá vlani preventívne podstúpila obojstrannú mastektómiu, čaká aj ďalšia operácia.

07.03.2014 16:43
Angelina Jolie Foto: ,
Herečka Angelina Jolie na vyhlásení cien Oscar.
debata

Tridsaťosemročná rodáčka z Los Angeles prehovorila o podpore fanúšikov a aktuálnom zdravotnom stave v rozhovore pre magazín Entertainment Weekly. „Mám sa skvele a som veľmi šťastná, že som urobila to rozhodnutie. Mala som šťastie na skvelých lekárov a veľmi veľké šťastie s dobrým zotavovaním a projektom, akým bol film Unbroken (podieľala sa na ňom ako režisérka, pozn. SITA), vďaka ktorému som sa mala na čo sústrediť,“ povedala.

„Stále ma však čaká operácia, ktorú som zatiaľ nepodstúpila. Všetci títo nádherní ľudia, s ktorými som sa rozprávala, mi dávajú rady, ako prejsť tou ďalšou fázou,“ dodala. Herečka podstúpila spomínanú operáciu, pretože je nositeľkou génu BRCA1, pre ktorý jej hrozilo až 87-percentné riziko vzniku rakoviny prsníka a 50-percentné riziko rakoviny vaječníkov.

Jolie tiež prezradila, že ju proces, ktorým si prešla, zblížil aj s cudzími ľuďmi. „Kamkoľvek idem, obvykle sa bavím so ženami o zdravotných ťažkostiach, ženských problémoch, rakovine prsníka či rakovine vaječníkov. Hovorila som aj s mužmi o zdraví ich dcér a manželiek. Zbližuje ma to s cudzími ľuďmi, ktorí sa musia vyrovnať s rovnakými problémami, prišli o rodičov alebo zvažujú operácie či sa zaujímajú o svoje deti. Veľmi ma dojala podpora a vľúdnosť od toľkých ľudí,“ uzavrela.

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #Angelina Jolie #operácia #mastektómia #ďalšia operácia

+ Stanovte si svoj jedálniček a dodržiavajte presné časy kedy jete.
Vydržte v maximálnom tempe a dostanete sa tam,...

+ Pridanie farieb na tanier nielen zdobí, ale aj zlepšuje vašu náladu.
Čím skôr si začnete hľadať novú prácu tým...