Objatia a nežnosti so Selenou? Toto video od Biebera naznačuje mnohé

Zdalo sa, že láska Justina Biebera a Seleny Gomezovej je nadobro fuč. Ale nové video, ktoré spevák zverejnil, mnohé teórie celkom obracia.

11.03.2014 12:53
debata
Dvojica Justin Bieber a Selena Gomez zachytení... Foto: Instagram
Justin Bieber a Selena Gomez Dvojica Justin Bieber a Selena Gomez zachytení na videu, ktoré spevák zevrejnil na Instagrame.

Dvadsaťjedenročný kanadský spevák zverejnil na svojom Instagrame krátke 30-sekundové video, na ktorom je zachytený jeho tanec s ex-priateľkou. Dvojica sa predvádza vo vášnivých figúrach pri tónoch skladby Ordinary People od Johna Legenda. V jednom momente Selena vyskočí na Justina, ktorý sa opiera o stenu a vyzerá to akoby ho bozkávala.

Spevák síce medzitým videá zmazal, ale objavili sa už na väčšine portálov v USA aj v Európe, kópia nechýba ani na Youtube. Pred vyše týždňom Bieber prekvapil, keď po vyhlásení Oscarov a párty magazínu Vanity Fair zavesil na svoj profil fotografiu Seleny z večierka. Na jej adresu napísal, že je „najkrajšia princezná večera“.

Gomez sa mala z tohto prejavu obdivu a lásky vraj smiať, ale zdá sa, že to tiež boli len klebety. Spoločnú fotografiu dvojice totiž len pár dní neskôr priniesli šoubiznisové portály. Teraz pribudlo aj spomenuté video. Žeby dávali láske ďalšiu šancu?

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #znovu spolu #video #Selena Gomes #vášnivý tanec

+ Vďačnosť za malé veci zväčšuje pocit šťastia a zdravia.
Neberte si všetko len na svoje plecia, sami zistíte, že...

+ Pravidelné cvičenie posilní telo i myseľ, prináša radosť.
Finančná gramotnosť je základom pre váš osobný rast....