Milenec oscarovej Lupity odhalený. Žiaden Leto, ale raper K'naan

Kensko-mexická herečka Lupita Nyong'o údajne už od septembra chodí s kanadským raperom a spevákom somálskeho pôvodu K'naanom.

13.03.2014 12:00
Lupita Nyong'o Foto: ,
Herečka Lupita Nyong'o prichádza na prehliadku značky Miu Miu.
debata

Pre magazín Us Weekly to uviedol nemenovaný hudobníkov kamarát. „Miluje na ňom jeho humanitárny aktivizmus. Obaja sa veľmi zaujímajú o problémy v Afrike,“ uviedol zdroj. Tridsaťšesťročný K'naan má dvoch synov s exmanželkou Deqou, s ktorými sa však zatiaľ Nyong'o nezoz­námila.

Tridsaťjedenročná Lupita Nyong'o je rodáčkou zo Ciudad de México, vyrastala však v Keni, odkiaľ pochádzajú jej rodičia. Herectvo vyštudovala na Yale University v USA a debutovala v krátkometrážnej snímke East River (2008). Následne sa predstavila v seriáli Shuga (2009 – 2012).

Známou sa však stala až vlani, keď si zahrala v dráme 12 rokov otrokom režiséra Stevea McQueena. Za svoj výkon získala množstvo ocenení vrátane Oscara pre najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe.

Tento rok ju mohli diváci vidieť v akčnom trileri Non Stop. Nakrútila tiež dokument In My Genes (2009), ktorý taktiež produkovala a napísala k nemu scenár.

debata chyba
Viac na túto tému: #pár #randenie #Lupita Nyong´o #K´naan

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...