S drogami som skončil, tvrdí George Michael

Britský spevák George Michael sa rozhodol skoncovať s užívaním drog.

18.03.2014 10:00
George Michael Foto: ,
Britský spevák George Michael.
debata

Dôvodom je niekoľko dopravných nehôd, ktoré sa mu takmer stali osudnými. Päťdesiatročný interpret sa vo viacerých rozhovoroch netajil tým, že každý deň fajčil marihuanu. Niekedy si vraj zapálil aj 25 ráz denne, na čo doplatil napríklad v roku 2010, keď pod vplyvom marihuany narazil autom do obchodu a následne strávil osem týždňov za mrežami.

„Viem, že som si zaslúžil ísť do väzenia. Hovoril som si iba ‚skloň hlavu a nauč sa s tým žiť‘. Ohromila ma láska a podpora, ktorú mi prejavovali fanúšikovia,“ vyznal sa hudobník v rozhovore pre magazín Big Issue. Spevák navyše v roku 2013 prekonal komplikovaný zápal pľúc a o niečo neskôr sa stal účastníkom ďalšej dopravnej nehody.

Podľa vlastných slov sa však už závislosti od drog celkom zbavil. „Úplne som s tým prestal. Rozhodol som sa zmeniť život a nedotkol som sa toho dobrý rok a pol,“ uviedol a zároveň dodal, že drogy úspešne vymenil za seriály. „Sledujem seriál Coronation Street, predovšetkým preto, že je zábavný. Aj keď sa zdá byť život v ňom tragický, je to stále zábavné,“ vyjadril sa na adresu britskej soap opery, ktorej prvú časť odvysielali 9. decembra 1960.

debata chyba
Viac na túto tému: #drogová závislosť #George Michael

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...