Detská hviezda Dva a pol chlapa?! Vyzerá ako pustovník a prednáša o viere

Herec Angus T. Jones, ktorého poznajú aj slovenskí diváci seriálu Dva a pol chlapa, bol najlepšie platenou detskou hviezdou v histórii televízie.

19.03.2014 15:04
Angus T. Jones Foto:
Herec Angus T. Jones na aktuálnom obrázku - z rozhovoru pre texaskú televíziu.
debata

V roku 2010 dostával Jones honorár 300-tisíc dolárov za epizódu megaúspešného seriálového projektu, o dva roky neskôr dokonca ešte o 50-tisíc viac. Potom však verejne vyhlásil, že tento seriál považuje za zlý a vyzval ľudí, aby ho nepozerali. „Ak pozeráte Dva a pol chlapa, prosím, prestaňte. Ja sám som v Dva a pol chlapa a nechcem byť. Prosím, prestaňte to pozerať a plniť si hlavy špinou. Ľudia hovoria, že je to len zábava. Preštudujte si ale niečo o vplyvoch televízie na váš mozog a prisahám vám, že sa rozhodnete zmeniť svoj postoj k televízii,“ vyhlásil vtedy rodák z texaského Austinu vo videu pre kresťanskú organizáciu Forerunner Christian Church.

Hoci sa neskôr za svoje výroky ospravedlnil, rozhodnutie postupne jeho postavu v projekte odstaviť prišlo rýchlo. Už posledné epizódy desiatej série na obrazovkách chýbal a postava Jakea Harpera zmizla. Nahradila ho herečka Amber Tamblyn, ktorá stvárňuje nemanželskú dcéru Charlieho Harpera.

Herec Angus T. Jones známy najmä zo seriálu Dva... Foto: SITA, Dan Steinberg
Angus T. Jones Herec Angus T. Jones známy najmä zo seriálu Dva a pol chlapa na archívnej snímke.

Hoci Jones na seriáli za roky účinkovania zarobil milióny, pred pár dňami sa v rozhovore s texaskou televíznou stanicou KHOU-TV station zdôveril, že jeho pocity v prípade projektu sú veľmi rozporuplné. „Zľahčovali sme témy, ktoré sú vo svete pre mnohých ľudí skutočným problémom,“ vyhlásil Jones. „Bol som platený pokrytec, pretože mi to nebolo príjemné, ale stále som v tom pokračoval,“ vyznal sa v televíznom rozhovore.

Mnohých jeho fanúšikov prekvapila aj podoba mladíka, ktorý kedysi bol televíznym miláčikom. Dlhé neupravené vlasy, brada a popri tom prednášanie na stretnutí náboženského hnutia, ktorého členom sa stal. „Skutočne som chcel vstúpiť do svetla. Videl som, aké úžasné veci boh dokáže,“ citoval Jonesa server Icydk.com. Svoje náboženské presvedčenie herec, ktorého majetok sa odhaduje na 15 miliónov dolárov, chce pretaviť aj do filmovej práce. „Rád by som nakrúcal filmy, ktoré vychádzajú z Biblie,“ vysvetlil.

debata chyba
Viac na túto tému: #Dva a pol chlapa #viera #náboženstvo #Angus T. Jones

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...