Woodley prekvapuje bizarnými radami: Vagíne doprajte slniečko!

Herečku Shailene Woodleyovú momentálne možno nájsť v každom druhom americkom magazíne. Ako hlavná hrdinka očakávaného filmu Divergencia rozdáva rozhovory naozaj všelikde.

20.03.2014 00:00
Shailene Woodley Foto: ,
Herečka Shailene Woodley v róbe Elie Saab Couture.
debata

V jednom z nich, v ktorom dostala aj otázky na starostlivosť o telo či pleť, sa iba 22-ročná rodáčka z Kalifornie rozhovorila o benefitoch slnka na jej vagínu. „Rada svojej vagíne dodávam vitamín D,“ uviedla so smiechom v rozhovore pre server Intothegloss.com.

Herečky Kate Winslet (vľavo) a Shailene Woodley...
Herečka Shailene Woodley v róbe Elie Saab...
+12Herečka Ashley Judd.

„Čítala som jednu štúdiu od odborníčky na byliny a ona tvrdila, že na infekcie a problémy pohlavných orgánov nie je nič lepšie ako trochu vitamínu D. "Ak sa cítite vyčerpaná, choďte na hodinku na slnko a uvidíte, koľko energie vám pribudne. A ak žijete na mieste, kde sú kruté zimy, keď vyjde konečne slnko, rozkročte nohy a doprajte si trochu lúčov,“ vysvetlila mladá hrdinka z filmovej adaptácie románu od Veronicy Rothovej.

Woodley je pritom očividnou nadšenkyňou prírody. V rozhovore pre spomenutý portál odporučila tiež bielenie zubov pomocou kokosového oleja. A vlasy si vraj umýva len raz mesačne. „Čím mastnejšie, tým lepšie,“ komentovala Woodley.

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #slnko #starostlivosť #Shailene Woodley #vagína

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...