Dôvodom je L.A.? Prečo sa Paltrow s Martinom rozišli?

Náhly koniec zdanlivo šťastného manželstva Gwyneth Paltrowovej (41) a Chrisa Martina (37) je záhadný.

28.03.2014 10:00
Gwyneth Paltrow a Chris Martin Foto: ,
Manželský pár Gwyneth Paltrow a Chris Martin.
debata

Čo bolo jeho príčinou? Očividne nejakú krízu riešili už dlhšie. Spevák skupiny Coldplay sa v novom domove v Los Angeles cítil nepríjemne, povedal svedok pre Radar Online. „Nebol v Los Angeles šťastný, pretože sa mu nepáči Hollywood.“

Odkedy sa Brit a jeho americká manželka minulé leto presťahovali do Kalifornie, Chris Martin sa vraj cítil osamelo. "Chris nemá v Los Angeles žiadnych priateľov alebo rodinu. Jeho kolegovia z Coldplay sú v Londýne, kde je aj jeho svet. Gwyneth vždy hovorila o tom, ako nikdy nebude žiť v L.A, no minulý rok náhle zmenila mienku. Chris Martin sa prispôsobil len preto, aby jej vyhovel.

Ďalej svedok prezradil: "Spočiatku chcel Chris Gwyneth vyhovieť, pretože aj ona sa v ich vzťahu obetovala, zvlášť keď bol mesiace na turné. Teraz si však Chris všimol, že Gwyneth kvôli kariére jednoducho nemusela žiť v Los Angeles. Aj po rozchode vraj chce Paltrow naďalej žiť v L.A., kým Chrisa Martina to ťahá späť do Londýna. To by však samozrejme znamenalo, že by pendloval a deti by nevidel len tak hocikedy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Gwyneth Paltrow #Los Angeles #Chris Martin

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...