Drsná moderátorka opäť útočí. Hviezdu Girls kritizovala kvôli váhe

Má asi ten najdrsnejší jazyk v Hollywoode. A občas povie veci, ktoré hraničia s urážkami. Slávna moderátorka Joan Rivers najnovšie kritizovala herečku Lenu Dunhamovú.

27.03.2014 16:00
Joan Rivers Foto: ,
Moderátorka Joan Rivers.
debata

V rozhovore pre moderátora Howarda Sterna vyhlásila 80-ročná tvár relácie Fashion Police, že herečka zo seriálu Girls svojím výzorom zanecháva ľuďom posolstvo, že „je v poriadku zostať tučný a dostať cukrovku“.

Nešetrila ani odevný štýl úspešnej hviezdy projektu HBO. „Ako vôbec môže nosiť nejaké šaty nad kolená,“ vyhlásila Walters. Moderátor Stern sa postavil na obranu Dunhamovej a vyhlásil, že na Dunhamovej všetci milujú predovšetkým fakt, že jej je jedno, koľko váži. „Ale prosím vás, každej žene na tom záleží,“ chrstla mu do tváre Rivers.

Herečka Lena Dunham. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Lena Dunham Herečka Lena Dunham.

Uviedla tiež, že síce oceňuje zmysel pre humor a komičnosť u mladej hviezdy, ale myslí si, že veľká časť jej úspechu spočíva v tom, že sa stále vyzlieka v seriáli. „Nemala by dovoliť, aby sa ľudia smiali na tom, ako vyzerá,“ priložila ešte moderátorka.

Nie je to však prvýkrát, čo sa táto dáma, známa početnými plastikami, pustila do inek známej dámy kvôli jej váhe. Už dávnejšie si robila žarty z britskej speváčky Adele a jej nadváhy.

Reakcia na jej slová však nenechala na seba dlho čakať. Komik Adam Hills odkázal Riversovej, že Adele je vzor, ku ktorému vzhliada aj jeho dcéra a jeho to teší. Poukázal tiež na to, že sama Rivers si je neistá svojím vzhľadom a na plastiky minula viac peňazí ako tvorcovia filmu Život Pí na digitálneho tigra. Snáď sa dočkáme aj nejakej odpovede k Lene Dunhamovej.

debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #Joan Rivers #Lena Dunham

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....