Gwyneth Paltrow a Chris Martin vraj žili roky vo voľnom manželstve

Okolo krachu hviezdneho manželstva je mnoho špekulácií, Gwyneth Paltrow a Chris Martin sa k nim nevyjadrujú.

04.04.2014 04:00
Gwyneth Paltrow a Chris Martin Foto: ,
Manželský pár Gwyneth Paltrow a Chris Martin sa spolu objavili v spoločnosti aj začiatkom januára 2014. Vyzerali spokojne a šťastne.
debata

Až priveľmi priateľsky sa k sebe správali Gwyneth Paltrow a Chris Martin po oficiálnom oznámení ich rozchodu. Dôvodom však podľa magazínu „People“ je fakt, že ich odlúčenie „nespadlo“ z neba zo dňa na deň, ale že pár už dlhší čas žil oddelene. Len sa tým pred médiami a verejnosťou nijako nechválil.

Magazín „People“ cituje zdroj z ich blízkeho okolia: „Už dlhšie mali voľný vzťah. Dokonca, keď sa Gwyneth dostalo do uší, že jej manžel si vyšiel s nejakou ženou, vôbec ju to nezaujímalo. Obaja boli dokonca presvedčení, že ich manželstvo môže fungovať na voľnom spolužití. Už roky to praktizovali a tak sa ich vzťah postupne dostával do slepej uličky.“

Manželia, ktorí majú dve deti, svoje odlúčenie zverejnili pred časom na herečkinom blogu goop.com „Rozhodli sme sa k odluke so srdcami naplnenými smútkom. Dospeli sme k záveru, že aj keď sa veľmi milujeme, zostaneme odlúčení. Sme ale a vždy budeme rodina a z mnohých hľadísk sme si bližší, ako sme kedy boli."

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #Chris Martin

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...