Tragédia v rodine Boba Geldofa. Zomrela jeho 25-ročná dcéra Peaches

Vo veku 25 rokov zomrela britská televízna moderátorka a dcéra slávneho speváka Boba Geldofa - Peaches Geldof. Informoval o tom server BBC News.

07.04.2014 20:19
Peaches Geldof a jej manžel Thomas Cohen Foto: ,
Moderátorka Peaches Geldof a jej manžel Thomas Cohen.
debata

S odvolaním na políciu napísal server, že smrť mladej ženy bola náhla a zatiaľ nie je jasné, čo ju spôsobilo. Podľa BBC zomrela Peaches Geldof v dome blízko Wrothamu v grófstve Kent. Ešte minulý týždeň vo štvrtok sa pritom objavila na verejnosti, keď sa zúčastnila prehliadky módnej značky F&F v londýnskom Somerset House spoločne s ďalšími pozvanými celebritami.

„Bolesť, ktorú prežívame, sa nedá opísať,“ uviedol v oficiálnom vyhlásení hudobník Bob Geldof. „Bola tá najdivokejšia, najzábavnejšia, najbystrejšia z nás. Bola úžasným dieťaťom. Ako je vôbec možné, že už sa nikdy neuvidíme,“ komentoval Geldof v tlačovom vyhlásení podľa britského serveru.

Moderátorka Peaches Geldof (v šatách Moschino)...
Tehotná britská modelka a celebrita Peaches...
+6Na večierok amFAR dostala pozvánku aj Peaches...

Geldofovej manžel, hudobník Thomas Cohen, s ktorým mala dvoch synov, vyhlásil pre médiá, že svoju manželku zbožňoval tak on, ako aj ich dve ratolesti. „Budem im v ich srdciach pripomínať matku každý deň. Budeme ju milovať navždy,“ uviedol zronený Cohen.

Peaches bola druhorodená dcéra Geldofa a jeho zosnulej manželky Pauly Yatesovej. Svoju kariéru odštartovala vo veku 15 rokov, keď začala písať stĺpčeky pre magazín Elle. Neskôr ako autorka spolupracovala s ďalšími periodikami a moderovala aj v televízii.

Práve smrť matky Pauly Yatesovej, ktorá spáchala samovraždu, keď mala Peaches len jedenásť rokov, bola pre ňu veľmi náročná. Pocity smútku totiž v sebe ako dieťa zablokovala a podľa vlastných slov prvýkrát za matkou trúchlila až vo veku 16 rokov. V nedeľu na svoje konto na Instagrame umiestnila starú fotografiu, na ktorej ju mama Paula drží v náručí ako malé dievčatko. Aj preto nenechali na seba dlho čakať špekulácie, či Geldofovej smrť nebola samovražda. Polícia však zatiaľ príčinu smrti uvádza ako „v štádiu vyšetrovania“.

debata chyba
Viac na túto tému: #smrť #úmrtie #Peaches Geldof #nejasná príčina

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...