Mendrejová sa za silikóny nehanbí, Verešová plastiku ešte nepotrebuje

Plastické operácie známych tvárí sa po smrti Michaela Jacksona opäť dostali do centra pozornosti. Aký vzťah k nim však majú slovenské celebrity?

02.07.2009 03:57
Denisa Mendrejová Foto:
Plastickú úpravu poprsia Denisa Mendrejová netají.
debata

Denisa Mendrejová, Miss Universe SR 2009
Vôbec sa netajím, že som pred rokom podstúpila plastickú operáciu poprsia. Nebudem predsa hovoriť, že mi k plnšiemu poprsiu pomohli tabletky alebo posilňovňa. V súčasnosti to už nie je nijaké tabu, veď na plastiku poprsia chodia nielen hviezdy šoubiznisu, ale aj bežné ženy pre dobrý pocit. Aj ja som chcela lepšie vyzerať a trošku si zdvihnúť sebavedomie. A nehanbím sa za to.

Eva Máziková, speváčka
S korekčnou operáciou viečok a pier som maximálne spokojná. Dala som si ju spraviť čiastočne zo zdravotných dôvodov, ale priniesla aj estetický efekt. Predtým som si však dobre preverila, kde si ju dám urobiť. K doktorke Alexandre Novotnej, ktorej klinika patrí, chodí viacero známych žien. Dôverovala som jej aj ja.

Andrea Verešová, modelka
Nad plastickou operáciou som ešte nerozmýšľala. Myslím si, že ju zatiaľ nepotrebujem. Ale do budúcnosti sa tomuto zákroku nebránim. Ak by mi to malo vyriešiť nejaký komplex a zvýšiť pocit sebavedomia, tak prečo nie. Určite by som netúžila po veľkých zmenách, pretože by to malo byť s mierou a estetické.

Andrea Verešová.
Andrea Verešová musela premáhať slzy. V...
+5Daniel Volopich bude brániť svoju manželku...
debata chyba

+ Malé zmeny v stravovaní môžu mať veľký vplyv na zdravie.
Nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete, zídu sa...

+ Snažte sa jesť viac domácich jedál a neobjednávať si z internetu.
Dnes budete mať produktívny deň, oddýchnete si...