Nahá Bar Refaeli - krásou vyráža dych v tajomnom videu

Obrazy krásnych nahých žien, ikon svojej doby zachytávali maliarski majstri stáročia, supermodelka Bar Refaeli sa však ocitla vo vlastnej "umeleckej" vízii ženskej krásy.

02.07.2009 01:15
Bar Refaeli
Izraelská topmodelka Bar Refaeli prekvapila verejnosť "tajomným" videom. V čiernobielej "umeleckej" nahrávke je zobrazená nahá na posteli a niekoľko minút sa predvádza pred kamerou. Sama kráska video, ktoré vraj vznikli v Tel Avive, nekomentovala.
debata

Na webe sa totiž objavili „tajomné“ čiernobiele video, ktoré vzniklo v Izraeli – rodnej krajine jednej z najkrajších modeliek súčasnosti. A to, čo mnohým vyráža dych, je predovšetkým fakt, že priateľka Leonarda DiCapria vystupuje v nahrávke úplne nahá.

Takmer dve minúty sa Bar prehadzuje na pohovke aj posteli. Neprekáža jej jediný kúsok oblečenia, ale kamera ju sleduje citlivo a decentne. Záber sa nevyhne zadočku aj s neopálenymi miestami po bikinách, poprsie však modelka starostlivo ukrýva pri ležaní alebo ho zakrýva rukami.

Napriek tomu však video pôsobí mimoriadne sexi. Niet divu, že sa Bar stala jedným z najväčších objavov minulej módnej sezóny. Ocitla sa aj na titulnej strane magazínu Sports Illustrated či naposledy na titulke Esquire. Na nej tiež pózovala nahá, jej telo zdobil len nakreslený úryvok z novely Stephena Kinga.

Izraelská topmodelka a priateľka herca Leonarda...
Izraelská topmodelka Bar Refaeli v New Yorku...
+7Izraelská topmodelka Bar Refaeli na titulnej...
debata chyba

+ Nezabúdajte na dostatok spánku, vaše telo ho potrebuje.
Práca na osobnom rozvoji zvýši vaše pracovné...

+ Nájdite čas na relax, je to dôležité pre vašu dušu.
Snažte sa každý deň prekonávať sami seba tak, aby ste boli...