Wimbledon láka známe krásky: Prišla oscarová Winslet aj sexi Decker

Na tribúnach Wimbledonu sa to hemží známymi tvárami. Dokonca Oscarovými. Štrvťfinálový zápas Andyho Murraya si prišla pozrieť aj herečka Kate Winslet.

02.07.2009 10:13
Sam Mendes a Kate Winslet Foto:
Sam Mendes a Kate Winslet patrili k "nežným" diváckym dvojiciam.
debata

Držiteľka pozlátenej sošky v kategórii Najlepšia herečka v hlavnej úlohe, ktorú získala za výkon vo filme Predčítač, sa do hľadiska usadila s manželom Samom Mendesom. Obaja s napätím sledovali dianie na kurte a súboj Brita so španielskym tenistom Juanom Carlosom Ferrerom.

Možno aj prominentná fanúšička pomohla Murrayovi k víťazstvu, podľa fotografií z tribúny patrila Winslet k najoddanejším divákom a pri každej hre tlieskala a povzbudzovala.

Topmodelka Brooklyn Decker tlieska manželovi... Foto: Reuters
Brooklyn Decker Topmodelka Brooklyn Decker tlieska manželovi Roddickovi.

Na inom kurte medzi sebou bojovali Chorvát Ivo Karlovič a Švajčiar Roger Federer. Toho už tradične v hľadisku sledovala šťastná manželka Mirka. Rodená Slovenka z Bojníc, ktorá od dvoch rokov žije vo Švajčiarsku, každým dňom očakáva narodenie prvého potomka. Ani rastúce bruško jej však nebráni podporovať svoju polovičku na jednotlivých zápasoch.

Mirka, rodená Vavrinecová dorazila aj na štvrťfinálový súboj s chorvátskym hráčom. A okrem svojich tehotenských proporcií predviedla aj kabelku za tisíce eur. Reč je o kúsku z dielne značky Hermes, slávnej Birkinke, ktorú si objednávajú prominentné zákazníčky a čakajú na ňu aj dva roky. Vyhotovenie v bielej koži patrí k tým drahším edíciam.

Mirka Vavrinecová-Federer s kabelkou Hermes za... Foto: Reuters
Mirka Vavrinecová Mirka Vavrinecová-Federer s kabelkou Hermes za tisíce eur.

Bez luxusnej kabelky, ale zato s briliantovým klenotom na ruke, sa ukázala v hľadisku iná tenisová „polovička“. Topmodelka Brooklyn Decker je už niekoľko mesiacov manželkou Andyho Roddicka a povzbudzovanie svojho manžela si ujsť nenechala. Pôvabná blondínka patrila k ozdobám tribúny. Či bude k podobným ozdobám Wimbledonu patriť aj tohtoročné výkony Roddicka na kurte, sa ukáže už v semifinále. Americký Andy sa stretne v semifinálovom zápase s Andym britským, spomenutým Murrayom.

Viac o Wimbledone čítajte na tenis.pravda.sk

Manželka tenistu Rogera Federera, rodená...
Manželka tenistu Rogera Federera, rodená...
+7Manželka jedného z najlepšie zarábajúcich...
debata chyba

+ Nezabudnite na odpočinok, je nevyhnutný pre vaše zdravie.
Neriskujte s peniazmi, momentálne si to nemôžete...

+ Zdravá strava a dostatok vody posilnia vaše telo i ducha.
Nové príležitosti v práci privedú k finančnému rastu....