Bitka sa začína: Jacksonova druhá manželka chce deti do opatery

Debbie Rowe, druhá manželka zosnulej popovej leegndy Michaela Jacksona, chce do oaptery svoje dve deti, ktoré sa narodili počas jej manželstva s kráľom popu. Informovali o tom webové stránky NBC 4.

02.07.2009 21:58
Debbie Rowe a Michael Jackson Foto:
Michael Jackson s bývalou manželkou a matkou svojich dvoch starších detí.
debata

„Chcem svoje deti späť,“ povedala biologická matka detí počas deväťdesiatmi­nútového telefonického rozhovoru s NBC 4. Dodala, že je ochotná podrobiť sa akýmkoľvek testom, vrátane testov DNA, aby preukázala, že je skutočnou matkou jedenásťročnej Paris a dvanásťročného Princa Michaela I. Ďalším Jacksonovým dieťaťom je Princ Michael II., ktorý sa narodil neznámej náhradnej matke.

Zdravotná sestra Rowe, ktorá sa za Jacksona vydala v roku 2006 a rozviedla sa s ním o tri roky neskôr, sa v minulosti vzdala rodičkovských práv. Odvolací súd neskôr zistil, že sa tak nestalo podľa práva, a dvojica sa preto v roku 2006 dohodla na mimosúdnom vyrovnaní. Jacksonova posledná vôľa z roku 2002 podľa NBC 4 vyslovene zakazuje akýkoľvek nárok Roweovej na deti a dedičstvo.

Všetko o Michaelovi Jacksonovi

Spevák, ktorý minulý týžden zomrel v Los Angeles, všetok majetok odkázal rodine. O jeho tri deti sa má podľa závete postarať matka Katherine Jackson. Pokiaľ by sa Jackson nemohla o potomkov starať, má sa opatery ujať speváčka Diana Ross. Tá patrila dlhé roky k Jacksonovým blízkym priateľom.

Hodnota Jacksonovho majetku sa v sedem rokov starom testamente odhaduje na viac ako 500 miliónov dolárov, podľa odhadov posledných rokov však umelec za sebou zanechal najmä dlhy. Momentálne je potrebné overiť, či je závet platný.

Množstvo fanúšikov sa však stále zamýšľa nad posledným miestom rozlúčky so slávnym spevákom. Pôvodne avizovaný ranč Neverland nahradila koncertná hala Staples Centre v Los Angeles, kde Jackson skúšal aj pár dní pred smrťou.

Rozlúčka, pravdepodobne spojená aj s koncertom, by sa mala konať v utorok 7. júla, do haly sa vôjde približne 20 tisíc divákov. Informovala o tom televízia CNN.

debata chyba

+ Sústreďte sa viac na plusy, na mínusy pokojne zabudnite.
Sieťovanie je kľúčom k novým pracovným príležitostiam....

+ Nekazte si oči a netrávte celý deň pri počítači, ak nemusíte.
Zorganizujte si svoju prácu tak aby ste toho...