Manželstvo Banderasa a Griffith v hlbokej kríze?

Antonio Banderas (53) a Melanie Griffith (56) spolu žijú sedemnásť rokov. Ich manželstvo však rozhodne nepatrilo k bezproblémovým.

29.04.2014 09:00
Melanie Griffith a Antonio Banderas Foto:
Španielsky herec Antonio Banderas s manželkou Melanie Griffith.
debata

Dlhých sedemnásť rokov! Toľko vydržali spolu manželia Antonio Banderas (53) a Melanie Griffith (56). Od devätdesiatych rokov patrí rodený Španiel k stáliciam hollywoodskeho neba. A od roku 1996 oficiálne patrí len jedinej žene, manželke Melanie Griffith.

Pár spolu zvládol naozaj veľa, Banderas stál pri svoje manželke pevne aj v náročných obdobiach, kedy sa liečila zo závislosti od alkoholu, liekov a drog, neskôr, keď jej diagnostikovali rakovinu kože.

No práve podľa magazínu „National Enquirer“ má byť ich manželstvo v hlbokej kríze. Extra kritický mal byť pre nich posledný rok. „Uplynulý rok Antonio Banderas non-stop pracoval a Melanie bola doma spolu s ich dcérou,“ citoval magazín zdroj z ich okolia.

Ani počas sviatkov, kedy sa Banderasov pracovný kalendár trocha uvoľnil, netrávili čas spoločne. Herec zamieril do rodného Španielska a navštívil aj Malagu, kde prežil sviatky s rodinou. A Melanie sa vybrala na kalifornský festival Coachella.

„Navštíviť festival bola skvelá voľba, odhliadnuc od faktu, že jej manžel sa modlil v Španielsku. Ale Melanie sa rada cíti mladá. Nosila sexi oblečenie, fajčila a tancovala,“ písal spomínaný magazín. „Melanie žije v neustálom strachu, že jej manžel ju vymení za mladšiu ženu. Navyše ju znepokojil aj ďalší fakt. Antonio sa mal počas nakrúcania filmu o Pablovi Picassovi zblížiť s kolegyňou Gwyneth Paltrow. A Melanie z ich priateľstva rozhodne nie je nadšená.“

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #Melanie Griffith #Antonio Banderas

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...