Najprv bitka, potom opäť ruka v ruke! Paul Simon sa však súdu nevyhne

Americký hudobník Paul Simon pôjde spolu s manželkou Edie Brickell 16. mája opäť pred súd. Počas pondelňajšieho pojednávania o tom rozhodol sudca.

29.04.2014 19:48
Paul Simon a jeho manželka Edie Brickell Foto: ,
Hudobník Paul Simon a jeho manželka Edie Brickell na súdnom pojednávaní.
debata

Pár zatkli v sobotu v New Canaane v štáte Connecticut za výtržníctvo po tom, ako do ich domu niekto zavolal políciu, pretože sa hádali. Hliadka si po príchode všimla menšie zranenia a usúdila, že ide o domáce násilie.

„Agresivita bola na oboch stranách,“ uviedol počas tlačovej konferencie policajný šéf Leon Krolikowski a dodal, že na policajnú stanicu zatelefonoval niekto priamo z domu, v ktorom sa incident odohral.

Dvojica, ktorá sa zosobášila v roku 1992, prišla v pondelok na súdne pojednávanie držiac sa za ruky. „Sú tu spolu a vychádzajú dobre. Títo ľudia majú úžasný život a ešte nikdy nemali takéto problémy,“ povedal právny zástupca páru Allan Cramer.

„Ideme domov a pôjdeme sa pozrieť, ako náš syn hrá bejzbal,“ uviedol 72-ročný Simon, ktorý spolu so 48-ročnou manželkou, známou najmä vďaka pôsobeniu v kapele Edie Brickell & New Bohemians, vychováva tri deti.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #hádka #domáce násilie #Paul Simon #Edie Brickell

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...