Queen Latifah sa stará o chorú matku

Americká rapperka, herečka a moderátorka Queen Latifah sa stará o matku, ktorá trpí sklerodermiou.

04.05.2014 08:00
Queen Latifah. Foto: ,
Herečka a speváčka Queen Latifah.
debata

Ide o vzácne autoimunitné ochorenie, ktoré sa prejavuje kožnými zmenami a zjazvuje pľúcne tkanivo. Šesťdesiatšty­riročnú Ritu Owens navyše trápi pľúcna hypertenzia, teda vysoký krvný tlak v pľúcach, ktorý ovplyvňuje jej schopnosť dýchať.

Moderátorka The Queen Latifah Show (2013) preto cíti potrebu svojej matke pomáhať. Nevie si vraj predstaviť, že by sa o ňu staral niekto iný ako vlastné dieťa.

„Každý, kto má prácu a zároveň má doma chorého člena rodiny, vie, že je to vždy na 24 hodín denne. Musíte tam byť. Potrebujú vás. Snažím sa byť prítomná v momente, keď je to potrebné. A potom sa snažím trochu vyspať a idem do práce, kam rovnako musím chodiť, a potom idem zase domov, kde ma potrebujú,“ vyjadrila sa 44-ročná herečka pre magazín People. Aby vraj jej matka neostala doma sama, zapojila rapperka do jej opatery aj ostatných členov rodiny a viacerých priateľov. Tí na chorú mamu dohliadajú v čase, keď jej dcéra pracuje.

Ako povedala Owens, neprejde deň alebo noc, aby Latifah nenahliadla do jej izby a neskontrolovala, či je v poriadku. Neustále tiež dohliada na doktorov, aby sa uistila, že robia všetko tak, ako majú. „Obetuje svoj čas a svoje zdroje. Skutočne ma miluje, viem to,“ pochválila moderátorku hrdá matka.

debata chyba
Viac na túto tému: #starostlivosť #matka #Queen Latifah #chorá

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...