Posledná rozlúčka plná hviezd! Kto prišiel dať zbohom slávnej dizajnérke?

Množstvo známych tvárí, hviezd filmu či hudobného priemyslu a v prvom rade priateľov a klientov dizajnérky L'Wren Scottovej sa s ňou lúčilo v New Yorku.

04.05.2014 00:00
debata
Herečka Sarah Jessica Parker nechýbala na... Foto: SITA/AP, John Minchillo
Sarah Jessica Parker Herečka Sarah Jessica Parker nechýbala na poslednej rozlúčke s L'Wren Scottovou - dizajnérkou, ktorá 17. marca 2014 spáchala samovraždu.

Hoci návrhárka opustila svet vlastnou rukou už v polovici marca, až teraz sa konala spomienková slávnosť v kostole svätého Bartolomeja v New Yorku, ktorú zorganizoval Scottovej životný partner – spevák Mick Jagger. Prvý pohreb sa totiž konal v Los Angeles.

Na newyorskú rozlúčku zamierili herečky ako Sarah Jessica Parker či Renee Zellweger, ktoré Scottovej kreácie pravidelne obliekali. Posledné zbohom však prišla povedať aj šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour či jej pravá ruka André Leon Talley.

Herečka Sarah Jessica Parker nechýbala na...
Herečka Famke Janssen a jej priateľ Cole Frates.
+5Herečka Julianne Moore na spomienkovej...

Medzi hosťami, ktorých príchod sledovali desiatky fotoaparátov a kamier, nechýbala ani herečka Julianne Moore, Meg Ryan či režisér Martin Scorsese.

Štyridsaťdeväťročnú módnu dizajnérku našli mŕtvu v jej newyorskom byte 17. marca 2014. Obesila sa na šatke pripevnenej o kľučku dverí. V 90. rokoch minulého storočia začínala ako stylistka a spolupracovala s už zosnulým fotografom Herbom Rittsom a neskôr aj s Helmutom Newtonom, Karlom Lagerfeldom či Mariom Sorrentim. Neskôr sa stala módnou návrhárkou. Medzi jej klientky patrili Madonna, Julia Roberts, Naomi Campbell, Jennifer Lopez, Sandra Bullock, Uma Thurman, Angelina Jolie, Nicole Kidman či Penélope Cruz. S Mickom Jaggerom randili od roku 2001.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #New York #celebrity #L´Wren Scott #posledná rozlúčka

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....