Bryan Singer čelí ďalšiemu obvineniu zo sexuálneho zneužívania

Americký filmár Bryan Singer, ktorého minulý mesiac zažaloval istý Michael Egan za sexuálne zneužívanie, čelí ďalšej podobnej žalobe zo strany nemenovaného britského mladíka.

05.05.2014 12:36
Bryan Singer Foto: ,
Americký filmový režisér Bryan Singer.
debata

Žalobu v jeho mene podal právnik Jeff Herman, ktorý zastupuje aj spomínaného Egana. Brit v žalobe tvrdí, že Singer spolu s broadwayským producentom Garym Goddardom sa ho nevhodným spôsobom dotýkali v hotelovej izbe v Londýne, keď bol ešte tínedžer. Chlapca mal ako prvý kontaktovať cez sociálne siete Goddard, keď mal 14 rokov.

Producent mu povedal, že vyzerá dobre a že pozná ľudí v Hollywoode a Londýne, ktorí by mu mohli pomôcť s hereckou kariérou. O rok neskôr sa mal Goddard na nahého chlapca pozerať cez webkameru, a keď mal tínedžer 15 alebo 16 rokov, mali mať spolu sex v hotelovej izbe.

Singer s Goddardom sa údajne chlapca nevhodným spôsobom dotýkali po afterpárty po filmovej premiére v Londýne, pričom keď im chlapec povedali, aby prestali, Goddard mal zavolať "veľkého svalnatého muža, ktorý tínedžera udrel. V žalobe sa ďalej uvádza, že chlapec si iba prednedávnom uvedomil, že toto sexuálne zneužívanie zo strany Singera a Goddarda má negatívny vplyv na jeho psychiku a spôsobilo mu vážne emočné ťažkosti.

Singerov právnik Marty Singer uviedol, že tieto obvinenia sú, rovnako ako v prípade Egana, absolútne nepravdivé. „Po tom, čo sa predchádzajúca vymyslená žaloba zo strany pána Hermana ukázala vďaka nevyvrátiteľným dôkazom ako nepravdivá, si pán Herman v zúfalstve vymyslel nové anonymné obvinenia proti pánovi Singerovi, u ktorých sa nám taktiež podarí dokázať, že sú nepravdivé. Je načase, aby sa médiá a verejnosť začali zaujímať o hanebné pohnútky a taktiku pána Hermana, za ktorými je očividne iba jeho snaha otriasť nevinným človekom ako je Bryan Singer. Plánujeme požiadať o udelenie sankcií voči pánovi Hermanovi za jeho bezohľadné a neetické správanie,“ uviedol Marty Singer.

Obvinenia rovnako označil za nepravdivé aj Goddardov právnik Alan Grodin.

debata chyba
Viac na túto tému: #obvinenie #Bryan Singer #znuežívanie

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....