Ďalší čierny bod! Justina Biebera obvinili z pokusu o lúpež

Polícia v Los Angeles obvinila kanadského popového speváka Justina Biebera z pokusu o lúpež.

14.05.2014 15:14
Justin Bieber Foto:
Spevák Justin Bieber na zábere z policajnej stanice po jeho zatknutí za nelegálne preteky autom a šoférovanie pod vplyvom alkoholu a drog.
debata

Potvrdila to podľa agentúry Reuters po tom, čo médiá informovali o tom , že Bieber sa pokúsil ukradnúť mladej žene mobilný telefón.

Dvadsaťročný idol dospievajúcich dievčat nebol zatknutý alebo vypočúvaný, uviedla hovorkyňa losangeleskej polície Rosario Herrera. Vyšetrovatelia však vypočuli obeť, ktorá údajný čin ohlásila.

Incident sa vraj odohral v pondelok neskoro večer tamojšieho času v losangeleskej štvrti Van Nuys. Podľa portálu TMZ.com Bieber siahol pre mobil do tašky ženy, ktorá si predtým celebritu fotografovala na minigolfovej súťaži v Los Angeles.

Početné škandály v poslednej dobe zatienili Bieberovu hudobnú aktivitu. V júli sa má postaviť pred súd v Miami kvôli obvineniu z jazdy pod vplyvom drog a bez platného vodičského preukazu

Kanadské úrady Biebera vo februári obvinili z napadnutia vodiča luxusnej limuzíny prevážajúcej speváka v Toronte. V polovici januára polícia našla v Bieberovom dome pri Los Angeles kokaín. Prehliadku jeho príbytku vyvolalo udania, že na susedov dom hádzal vajíčka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #obvinenie #pokus o lúpež

+ Čas venovaný príprave jedla je investíciou do vášho šťastia a zdravia.
S peniazmi hospodárte opatrne, mali by...

+ Stanovte si svoj jedálniček a dodržiavajte presné časy kedy jete.
Vydržte v maximálnom tempe a dostanete sa tam,...