Zdena Studenková oslavuje 60-ku! Pozrite sa, tipovali by ste jej toľko?

Populárna slovenská herečka Zdena Studenková patrí k ženám, ktoré na svoj ​​vek vôbec nevyzerajú. V pondelok 19. mája oslavuje už 60. narodeniny.

19.05.2014 09:00
DIVADLO: TB k inscenácii Leni Foto:
Zdena Studenková na uvedení divadelnej hre Leni.
debata (14)

Hviezda filmov ako S tebou ma baví svet, Anjel s diablom v tele alebo Panna a netvor je jednou z herečiek, ktorá si svoju popularitu aj po rozpade Československa uchovala na oboch stranách hranice. Studenková hrá často v divadle , na svojom konte má desiatky rolí v televízii a vo filme. V poslednom čase sa neyvýhybala ani populárnym seriálom a aj vďaka nim zotrváva medzi obľúbenými tvárami.

Herečka Zdena Studenková s koňom Goverom pri...
Zdena Studenková na uvedení  divadelnej hre Leni
+20Do Prahy zamierila na krst nového albumu Hlasy...

Studenková vyštudovala fotografiu na Strednej umeleckopriemy­selnej škole v Bratislave a potom herectvo na VŠMU (1977) . Bola členkou činohry Novej scény, od roku 1978 s prestávkami pôsobí v Slovenskom národnom divadle v Bratislave a vystupuje tiež napríklad v Štúdiu L+S. Cudzie jej nie sú ani muzikály , hosťovala v Hamletovi Janka Ledeckého či v muzikáli Do naha! Herečka je niekoľkonásobnou držiteľkou ceny OTO, ktorou ju ocenili diváci .

Je rozvedená, s režisérom Stanislavom Párnickým má dcéru Simonu . Súčasným partnerom Studenkovej je už dve desaťročia dirigent Braňo Kostka , ktorý je o 17 rokov mladší.

14 debata chyba
Viac na túto tému: #oslava #jubileum #60. narodeniny #Zdena Studenková

+ Doprajte si veľa ovocia, ráno pite vodu s lyžicou medu, čo prospeje obličkám.
Organizácia pracovného...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Stanovenie konkrétnych cieľov na každý deň...