Versaillles im sobáš zamietlo, Kim a Kanye tam spravia aspoň prehliadku

Americká televízna celebrita Kim Kardashian a jej snúbenec rapper Kanye West si pred svadbou spolu s pozvanými hosťami pozrú zámok vo Versailles.

20.05.2014 13:23
Kim Kardashian a jej snúbenec Kanye West Foto: ,
Kim Kardashian a jej snúbenec Kanye West si povedia áno v sobotu 24. mája 2014.
debata

Dvojica umožní rodine a priateľom súkromnú prehliadku tejto francúzskej pamiatky v piatok 23. mája. Pôvodne malo byť práve Versailles miestom svadobnej oslavy slávneho páru a jeho hostí, no to vedenie francúzskej historickej pamiatky zamietlo.

Sobáš sa teda uskutoční v sobotu a v celkom inom štáte. Z Francúzska zamieria snúbenci a ich svadobní hostia do talianskej Florencie. Tam si hviezdny pár na významnú udalosť prenajal za 300-tisíc eur pevnosť zo 16. storočia.

zväčšiť Pohľad na Forte Belvedere - pevnosť vo... Foto: SITA/AP, Fabrizio Giovannozzi
Forte Belvedere - pevnosť vo Florencii Pohľad na Forte Belvedere - pevnosť vo Florencii, kde sa bude konať svadba Kim Kardashianovej a Kanye Westa.

Tridsaťtriročná Kim Kardashian sa spolu s rodinou dostala do povedomia verejnosti vďaka reality šou Kardashianky a ich rodina (2007) a erotickej videonahrávke, ktorú s ňou v roku 2003 nakrútil bývalý priateľ Ray J.

Milionárka, ktorá v roku 2007 pózovala pre Playboy, má za sebou štvorročné manželstvo s hudobným producentom Damonom Thomasom (2000 – 2004) a v júni 2013 sa rozviedla s basketbalistom Krisom Humphriesom, s ktorým sa vzali 20. augusta 2011 v kalifornskom Montecite, no už 72 dní po svadbe podala žiadosť o rozvod. S Westom začala randiť v apríli 2012, vlani v júni sa im narodila dcéra North a v októbri sa zasnúbili.

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Kim Kardashian #Kanye West

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...