Šeredová sa rozvádza s Buffonom. Ten ju aj napriek tomu chváli

O rozvode českej modelky Aleny Šeredovej a talianskeho futbalového brankára Gianluigiho Buffona už niet pochýb. Dvojica spoločne navštívila súd, detaily však úzkostlivo tají.

20.05.2014 16:26
Alena Šeredová a Gianluigi Buffon Foto:
Po pompéznej svadbe, ktorá sa konala v Prahe pred pár rokmi, prichádza rozvod. Alena Šeredová a Gianluigi Buffon sa rozišli.
debata

Talianské médiá sa pokúsili získať nejaké podrobnosti o rozvode kedysi „ideálneho“ páru a miláčikov talianskej verejnosti, veľmi stroho sa ku celej kauze vyjadril len 36-ročný Buffon.

Ako ho cituje český denník Blesk odvolávajúc sa na talianske portály, Šeredovú aj napriek krachu ich vzťahu ocenil. „Alena je vo veľmi chúlostivej situácii a napriek tomu mi nechce robiť žiadne problémy. Jej správanie sa snáď ani nedá oceniť,“ zložil kompliment svojej (ešte stále) polovičke Buffon.

Práve pre jeho románik so športovou moderátorkou Ilariou D'Amico sa vzťah, v ktorom sa narodili dvaja synovia, končí. Nie je zatiaľ jasné, či sa tridsaťšesťročná Šeredová plánuje vrátiť do Česka, alebo zostane v Taliansku. Pravdepodobnejšia je však druhá možnosť.

Práve v tejto krajine si totiž bývalá Miss vybudovala silnú celebritnú pozíciu a pravdepodobne tam bude chcieť aj vychovávať synov Louisa Thomasa a Davida Lee. Detaily finančného vyrovnania v manželstve dvojice zostávajú neznáme.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #milenka #tajnosti #Alena Šeredová #Gianluigi Buffon

+ Hydratácia je kľúčom k dobrému zdraviu a pohode.
Zlepšovanie zručností otvára dvere k finančnej nezávislosti....

+ Neriskujte svoje zdravie, obetujte radšej čas nato, aby ste sa cítili dobre.
Neberte si na plecia viac ako...