Najprv drahý šuter na prste a teraz rozchod! Sexica Vergara je single

Kolumbijská herečka Sofía Vergara a jej snúbenec, americký podnikateľ Nick Loeb sa rozišli.

25.05.2014 15:10
Sofia Vergara a jej snúbenec Nick Loeb Foto: ,
Herečka Sofia Vergara a jej snúbenec Nick Loeb.
debata

Dvojica sa zasnúbila v júli 2012 a iba nedávno Vergara ukázala na verejnosti drahý zásnubný prsteň zdobený veľkým diamantom, ktorý od Loeba dostala. Spoločne sa tiež zúčastnili na nedávnej slávnostnej večeri vo Washingtone na pozvanie prezidenta Barracka Obamu. Štyridsaťjedenročná rodáčka z Barranquilly o rozchode informovala na svojom profile na sieti Who Say.

„Nie, že by to malo niekoho zaujímať, ale v snahe nedať bulváru šancu vytvárať bláznivé a bolestivé drámy, preferujem svojim fanúšikom osobne oznámiť, že Nick a ja sme sa rozhodli rozísť,“ uviedla na sieti najlepšie zarábajúca herečka z televízie.

„Mali sme príliš veľa problémov, lebo sme sa nevedeli zhodnúť, ako budeme tráviť spoločný čas. A keďže sme obaja pracovne vyťažení, neustále sa to zhoršovalo a už to nebola žiadna zábava. Naďalej však zostávame veľmi blízki a veríme, že rozchod je momentálne to najlepšie rozhodnutie,“ napísala herečka, ktorá bola v rokoch 1991 až 1993 vydatá za Joa Gonzaleza. Tomu v roku 1992 porodila syna Manola.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #krach #Sofia Vergara #Nick Loeb

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....