Ohurujúce detaily svadby Kim a Kanye! Na čo míňali státisíce eur?!

Keď vstupujú do manželstva celebrity, musí byť svadba patrične luxusná. Nie inak je tomu aj v prípade amerického rappera Kanye Westa a herečky Kim Kardashian, ktorí sa v sobotu vzali vo Florencii.

26.05.2014 09:30
Kim Kardashian a Kanye West Foto:
Kim Kardashian a Kanye West na zámku vo Versailles, kde sa konala párty deň pred ich sobášom vo Florencii.
debata

Detaily, ktoré postupne prinášajú šoubiznisové portály a magazíny, napovedajú, že náklady boli skutočne astronomické. Mladomanželia si na svadobný obrad a hostinu prenajali pevnosť Belvedere, časť informácií o výzdobe, hudbe a nervóznom ženíchovi ale prenikli aj za jej silné múry.

Pevnosť si dvojica prenajala na celý týždeň, za 300 000 eur ( vyše osem miliónov Sk ). Svoje „áno“ si podľa portálu People.com povedali pred obrovskou kvetinovou stenou, pri nevestinom príchode údajne spieval hviezdny tenor Andrea Bocelli. Na svadobný obrad bolo podľa istej predstaviteľky mesta pozvaných okolo 200 hostí.

People.com dodal ešte pár ďalších podrobností zo svadby tohto prominentného páru, v ktorom ženích stál pred oltárom prvýkrát, zatiaľ čo nevesta už tretíkrát. Oddával ich vraj americký farár, pri bozku novomanželov svadobčania tlieskali. Pevnosť bola údajne ozdobená červenými a bielymi svetlami, ženích bol vraj nervózny.

Podľa talianskych médií sa svadobný obed, pripravený slávnymi kuchárskymi majstrami, podával na obrovskom mramorovom stole, ktorý mohol byť do pevnosti zo 16. storočia vyzdvihnutý len s pomocou žeriavu. Kvetinová výzdoba vyšla podľa portálu People.com na viac ako 70 000 eur. Vďaka sponzorom vraj mal pár na svadobnú oslavu k dispozícii 21 miliónov dolárov (asi 423 miliónov korún) – oficiálne potvrdené to ale prirodzene nebolo.

Rovnako ako sa zatiaľ nedajú overiť všetky presiaknuté podrobnosti zo svadby, pretože poriadne fotografie zatiaľ nie sú k dispozícii. Pevnosť bola fanúšikom a fotografom nepriestupne uzavretá, svadobní hostia vraj museli dokonca odovzdať svoje mobilné telefóny. Všeobecne sa usudzuje, že West a Kardashian exkluzívne predali práva na fotodokumentáciu svojho veľkého dňa.

Tridsaťšesťročný West a tridsaťtriročná Kardashian patria k najsledovanejším americkým celebritám. Pár tvoria zhruba dva roky, vlani v júni sa im narodila dcéra North.

debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #svadba #výdavky #Kim Kardashian #Kanye West

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...