Krása vesmírna? Banášová ju nosí už roky, páči sa jej, že je hravá...

Fanúšikovia šperkárky a výtvarníčky Renáty Ormandíkovej dobre vedia, že útroby bratislavského Starého mesta ukrývali jej malinký obchodík už roky. Teraz je všetkým na očiach v nových priestoroch.

28.05.2014 13:59
Fero Mikloško, šperkárka Renáta Ormandíková,... Foto:
Zľava: dizajnér Fero Mikloško, šperkárka Renáta Ormandíková, moderátorka Adela Banášová a herec Viktor Horján.
debata

Krása vesmírna znie názov obchodu, ale aj kolekcie, či možno vlastne celého prístupu Ormandíkovej ku tvorbe šperkov. Občas bláznivé, ironické, trošku infantilné, ale tiež pôvabné a štýlové – jednotlivé kúsky, ktoré vyrába sama si obľúbili mnohé známe osobnosti, ale aj širšia verejnosť.

Zľava: dizajnér Fero Mikloško, šperkárka Renáta...
Renáta Ormandíková s Viktorom Horjánom.
+6Moderátorka Adela Banášová v obchodíku Krása...

Na pondelňajšom otvorení obchodíku Krása vesmírna sa zišli práve tie známejšie tváre. Moderátorka Adela Banášová patrí už roky k Ormandíkovej verným klientkám a tentoraz prijala rolu krstnej mamy. Flitrami obsypala výklad priestoru, ktorý zdobia háčkované čiapky, brošne, náušnice či náhrdelníky, ale napríklad aj veľký obštrikovaný jeleň pred vchodom.

„S Renátou mám kamarátsky vzťah, preto ju rada podporím. Páči sa mi, že jej veci sú hravé. Ženy to niekedy v sebe opustia,“ uviedla pre médiá moderátorka. „Myslím, že na Slovensku máme viac zaujímavých šperkárov a bolo by dobré, keby dostali viac pozornosti a keby si ľudia viac od nich kupovali,“ doplnila ešte Banášová.

Moderátorka Adela Banášová krstila flitrami... Foto: Grape PR
Adela Banášová Moderátorka Adela Banášová krstila flitrami obchodík šperkárky a výtvarníčky Renáty Ormandíkovej Krása vesmírna.

Príjemným už skoro letným podvečerom sprevádzal Viktor Horján a na otvorenie sa prišli pozrieť mnohé známe tváre. Herečky Eva Sakálová, Michaela Čobejová, Danica Jurčová či Lucia Hablovičová, Fero Mikloško, alebo Jan Révai s manželkou Zuzanou Šulajovou – viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obchod #šperky #Adela Banášová #Renáta Ormandíková

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...