Nečakaný rozchod: Evan Rachel Wood a Jamie Bell už netvoria pár

Hviezdna herecká dvojica Evan Rachel Wood a Jamie Bell oznámila rozchod. Magazínom People a Us Weekly to potvrdil hovorca páru, ktorý sa zosobášil 30. októbra 2012.

29.05.2014 13:17
Herečka Evan Rachel Wood a jej manžel Jamie Bell. Foto: ,
Herečka Evan Rachel Wood a jej manžel Jamie Bell.
debata

„Evan Rachel Wood a Jamie Bell sa rozhodli rozísť. Vzájomne sa milujú a rešpektujú a naďalej zostanú odovzdanými rodičmi ich syna. Na rozchode sa dohodli a ďalej ostanú blízkymi priateľmi,“ píše sa v oficiálnom vyhlásení pre médiá. Ich jediný syn, ktorého meno sa rozhodli nezverejniť, prišiel na svet vlani v júli.

Wood a Bell sa zoznámili v roku 2005 pri nakrúcaní videoklipu ku skladbe Wake Me Up When September Ends pop-punkovej formácie Green Day a krátko po tom začali spolu chodiť. Obaja si dali vytetovať iniciálky krstného mena svojho partnera, v prípade Evan Rachel to bolo písmeno J na ľavom členku.

Po roku sa však rozišli, čo neskôr herečka komentovala slovami: „Dali sme si urobiť tetovania, lebo sme vedeli, že naša láska vydrží navždy. Problém je, že nevydržala, stali sa rôzne veci a my sme sa rozišli. To tetovanie však neľutujem. Pripomína mi úžasné, skvelé obdobie môjho života.“ Po ich rozchode plnila hviezda stránky bulvárnych médií vzťahom s kontroverzným Marilynom Mansonom, s ktorým bola istý čas aj zasnúbená.

V lete 2011 sa v médiách objavili informácie o tom, že je po piatich rokoch znovu s Jamiem Bellom. Keď si neskôr fotografi všimli na jej ľavej ruke diamantový prsteň, začalo sa hovoriť aj o ich možnom zasnúbení. To však herečka prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter odmietla. „Je mi ľúto, že vás musím sklamať, ale tento diamantový prsteň nosím od štrnástich. Patril mojej tete. Reči o zasnúbení nie sú pravdivé,“ napísala v tom čase Wood.

Zásnuby sa teda konali neskôr a páru sa podarilo udržať ich v tajnosti. Po zverejnení aktuálneho rozchodu 26-ročná Wood na Twitteri oznámila, že si dáva od sociálnej a mikroblogovacej siete pauzu, zatiaľ čo 28-ročný Bell úplne zmazal svoje konto.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Evan Rachel Wood #Jamie Bell

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...