Lopezovej zajačik žiadal nahé fotky transsexuálnej modelky. Príde o Jennifer?

Vyzerá to tak, že speváčka a herečka Jennifer Lopez nemá veľké šťastie na mužov svojho života. Aj jej aktuálny priateľ - tanečník Casper Smart ju asi veľmi nepotešil.

04.06.2014 16:38
Jennifer Lopez a Casper Smart Foto: ,
Speváčka Jennifer Lopez so svojím priateľom Casperom Smartom.
debata

Posledné dni sa americké aj svetové bulváry zaoberajú kauzou okolo sextingu Smarta s 27-ročnou modelkou Sofie Vissa. Ešte pikantnejšiu príchuť celému prípadu dodáva fakt, že Vissa je transsexuál.

Ako sama tvrdí, 27-ročný tanečník jej údajne začal písať po tom, ako na internete narazil na jej fotografie v bikinách. Keď sa ho spýtala, prečo jej nepochváli fotografie online, odpovedal, že médiá sledujú, čo robí a musí byť opatrný. Flirtovacie esemesky, ktoré si dvojica vymieňala, pokračovali niekoľko dní. Kontakt vraj prerušili, keď mu Vissa poslala svoj nahý záber cez mobil. „Vtedy ma požiadal, aby som celú komunikáciu zmazala,“ priznala sa modelka.

Transsexuálna modelka Sofie Vissa. Foto: Instagram
Sofie Viss Transsexuálna modelka Sofie Vissa.

Lopez, ktorá je momentálne zavalená pracovnými povinnosťami, sa zatiaľ ku kauze nevyjadrila. Magazín People cituje blízkeho priateľa, podľa ktorého so Smartom stále zostávajú spolu. „Momentálne zostávajú spolu. Technicky. Ale na ako dlho to bude, to zostáva záhadou,“ uviedol nemenovaný zdroj.

Podľa People sa Lopez momentálne nachádza na východnom pobreží USA, kým Smart pracuje na západnom. Speváčka má plno práce s propagovaním a koncertami k novému albumu a snaží sa vraj zostať pozitívna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #rozchod #flirt #Casper Smart #Sofie Vissa #nahé foto

+ Cvičiť môžete aj doma, je to len o tom, či chcete, myslite nato.
Ak vám momentálne niečo nejde, oddýchnite si a...

+ Začnite piť dostatočné množstvo tekutín, vášmu telu to prospeje.
Ak niečo nefunguje presne podľa predstáv, je to...