Krásna Keira Knightley svojich fanúšikov práve nemiluje

V reálnom živote je známa herečka Keira Knightley najradšej neviditeľná.

06.06.2014 04:30
Keira Knightley Foto: ,
Herečka Keira Knightley na prehliadke značky Chanel v Paríži.
debata

Britská herečka Keira Knightley (29) prerazila aj v Hollywoode a tak si musela zvyknúť na mediálny tlak, ktorý s jej postavením hviezdy súvisí. Na červených kobercoch sa ochotner usmieva, pózuje fotografom a podpisuje karty fanúšikom. No v reálnom živote je šťastná, keď je pre ľudí neviditeľná. „Mám "vypínaciu“ hlavu. Keď robím filmu reklamu, je to pre mňa OK, ak sa okolo mňa točia fanúšikovia. Ale keď nepracujem, mám s tým problém. Nedokážem neustále rozosievať dobrú energiu a preto sa často cítim nepríjemne," povedala pre magazín Elle.

Krásna Britka nie je rada, keď ju ľudia pozorujú pri každodenných aktivitách. „Myslím si, že ľudia o hercoch veľa fantazírujú. Chcú, aby ste boli presne taká, akú si vás predstavovali. A keď takým človekom nie ste, sú podráždení a rozčarovaní, dokonca agresívni. Keď len tak sedím na káve, zaútočia na mňa slovami: Prečo tu sedíš?,“ povedala.

No po čase prišla na dôvod ich reakcií. „Ľudia si myslia, že žijem nejaký promi život, ktorý, samozrejme, nežijem a môže ich to naozaj rozčúliť, ak sa zrazu objavím v ich svete. Takže aj preto nie som rada na miestach, kde ma ľudia spoznajú ako herečku. Je to pre nich buď vzrušujúce alebo divné.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #Keira Knightley

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú energiu.
Zmeňte postoj k práci, v opačnom prípade to za chvíľu...

+ Dnes na vyprážané jedlo zabudnite, neprospeje vám to.
Dôkladné plánovanie práce zabezpečí stabilný príjem....