Aká kríza! Nicole Kidman zavesená do manžela by ho vraj za nič nemenila!

Klebety o kríze v manželstve austrálskej herečky Nicole Kidmanovej a amerického hudobníka Keitha Urbana síce kolujú svetom internetu, ale pár na ne reagoval jasne. Spoločne prišiel na vyhlásenie cien CMT Awards v americkom Nashville.

06.06.2014 00:00
debata
Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban... Foto: SITA/AP, Wade Payne
Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban prišli spoločne, aby tak popreli klebety o kríze. Herečka mala na sebe šaty Giambattista Valli Couture.

Držiteľka Oscara a úspešný hudobník sa postavili bok po boku, nechýbali objatia a ani bozky pre kamery. Štyridsaťšesťročná hviezda očakávanej snímky Grace má vraj svojho manžela natoľko rada, že by ho neváhala vymeniť za kariéru herečky.

„Ak by tu bola voľba medzi mojou rodinou a Keithom a mojou kariérou, ani by som nehla brvou a vybrala si to prvé. Najdôležitejšie veci v živote sú pre mňa moje deti a láska nášho vzťahu,“ uviedla herečka v rozhovore pre magazín Women's Weekly. Doplnila tiež, že radosť, ktorú zažíva vďaka rodine sa nedá vyvážiť žiadnym iným druhom radosti či úspechu.

Kate Walsh siahla po róbe od Naeema Khana.
Herec James Van Der Beek.
+8Speváčka Carrie Underwood si na ceremoniál...
debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #láska #Nicole Kidman #radosť #Keith Urban

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...