Sigourney Weaver sa vráti do filmu Avatar, hoci jej postava zomrela

Šesťdesiatštyriročná herečka sa predstaví v troch pokračovaniach Avatara napriek tomu, že jej postava v pôvodnom filme zomrela.

11.06.2014 03:00
Sigourney Weaver Foto: ,
Herečka Sigourney Weaver vyzerala v šatách od Michaela Korsa úžasne.
debata

Americká herečka Sigourney Weaver stvárni v pripravovaných troch pokračovaniach snímky Avatar (2009) inú postavu, než Grace Augustine, ktorú si zahrala v pôvodnom filme. Uviedol to režisér James Cameron, ktorý už v roku 2011 vyhlásil, že Weaver sa ďalších Avataroch predstaví aj napriek tomu, že spomínaná Grace Augustine v prvom filme zomrela.

„Sigourney a ja máme spolu dlhú tvorivú históriu, ktorá sa začala písať v roku 1985, keď sme nakrútili Votrelcov. Sme dobrými priateľmi, ktorým sa spolu vždy dobre pracovalo, takže je správne, že sa predstaví v pokračovaniach Avatara. Ako fanúšikovia dobre vedia, jej postava, Grace Augustine v prvom filme zomrela, takže v pripravovaných snímkach bude hrať inú a v mnohých smeroch náročnú úlohu. Obaja sa tešíme na túto novú výzvu, ktorá je najnovšou kapitolou našej dlhoročnej spolupráce,“ uviedol Cameron. Okrem Weaver sa v pokračovaniach objavia aj ďalší traja členovia hereckého obsadenia prvého filmu – Sam Worthington, Zoe Saldana a Stephen Lang. Prvé z troch zatiaľ nepomenovaných pokračovaní Avatara bude mať premiéru v decembri 2016, druhé o rok neskôr a tretie v roku 2018.

debata chyba
Viac na túto tému: #Avatar #Sigourney Weaver

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...