Nie sme vinní, tvrdia zlodeji, ktorí sa vlámali do domu Miley Cyrus

Naomi Charles a Tylor Scott ukradli speváčke Maserati Quattroporte, viacero šperkov, oblečenie a kabelky.

11.06.2014 09:06
Miley Cyrus Foto: ,
Speváčka Miley Cyrus.
debata

Dvaja zlodeji, ktorí sa v piatok 30. mája vlámali do domu speváčky Miley Cyrus v Los Angeles a ukradli jej biele Maserati Quattroporte, viacero šperkov, oblečenie a kabelky, popreli v pondelok svoju vinu. V utorok o tom informovala miestna prokuratúra.

Dvadsaťjedenročnú Naomi Charles a o dva roky mladšieho Tylora Scotta zatkla polícia 5. júna v losangeleskej štvrti North Hollywood, pričom sa im ich podarilo identifikovať na základe záznamu z bezpečnostnej kamery. Obaja čelia obvineniam z vlámania, krádeže a šoférovania kradnutého vozidla. Väčšinu ukradnutých predmetov sa policajtom podarilo nájsť. Spomínané Maserati našli ešte pred zatknutím zlodejov obyvatelia kalifornského mesta Simi Valley. Scott okrem toho čelí obvineniam v súvislosti s vlámaním sa do iného domu, odkiaľ údajne 15. mája ukradol strelnú zbraň. Tú mal mať pri sebe aj počas vlámania sa do domu Miley Cyrus. Tá bola v tom čase v Európe, kde je momentálne na turné k albumu Bangerz (2013).

Na vlámanie upozornila políciu speváčkina asistentka, ktorá prišla do domu o deň neskôr a následne si všimla, že niekoľko vecí je na inom mieste ako zvyčajne. Obaja zlodeji zostávajú vo väzbe, pričom Scottovi hrozí v prípade dokázania viny až deväťročný trest odňatia slobody, Charles môže ísť do väzenia na sedem rokov a osem mesiacov.

debata chyba
Viac na túto tému: #dom #Miley Cyrus #vlámanie

+ Zmeny vo vašej strave prinášajú novú energiu a vitalitu.
Investície času a energie do práce sa vyplatia...

+ Neriskujte svoje zdravie, obetujte radšej čas nato, aby ste sa cítili dobre.
Neberte si na plecia viac ako...