Šofér, ktorý vrazil do autobusu s komikom Morganom, poprel vinu

Šofér kamiónu, ktorý 7. júna vrazil do autobusu s americkým hercom a komikom Tracym Morganom, poprel v stredu na súde svoju vinu.

12.06.2014 13:17
Tracy Morgan Foto: ,
Komik Tracy Morgan utrpel zranenia pri vážnej hromadnej autonehode.
debata

Kevin Roper čelí obvineniam z usmrtenia a ublíženia na zdraví. Momentálne ho stíhajú na slobode, keďže zaplatil kauciu 50-tisíc dolárov (v prepočte približne 37-tisíc eur).

K spomínanej autonehode došlo v noci z piatka na sobotu v štáte New Jersey, keď do autobusu, v ktorom sa viezol 45-ročný Morgan a ďalších šesť osôb, narazil zozadu kamión. Náraz vyvolal hromadnú kolíziu šiestich vozidiel. V autobuse sa viezol aj komik James „Jimmy Mack“ McNair, ktorý nehodu neprežil, Morgan a ďalšie dve osoby sa zranili.

Morgan utrpel množstvo zranení vrátane zlomenín stehennej kosti, nosa a niekoľkých rebier a v kritickom stave ho previezli do Robert Wood Johnson Hospital. V pondelok mu operovali nohu, pričom jeho stav zostáva naďalej kritický, hoci stabilizovaný a lekári predpokladajú, že v nemocnici zostane ešte niekoľko týždňov. Roper podľa polície pred nehodou nespal viac ako 24 hodín.

debata chyba
Viac na túto tému: #vina #autonehoda #Tracy Morgan

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...