Aniston podviedol každý muž v Hollywoode, vysmieva sa jej kolegyňa

Joan Rivers (81) sa vo svojej knihe "obula" do svojich hollywoodskych kolegýň.

23.06.2014 01:00
Jennifer Aniston - Toronto Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston.
debata

Herečka, moderátorka a spisovateľka Joan Rivers (81) si vo svojej knihe s názvom „Diary of a Mad Diva“ poriadne zgustla na svojich mladších kolegyniach. Jej vyjadrenia sú poriadne ostré a doslova výsmešné. A podaktorým kráskam sa slová Joan Rivers veru nebudú čítať ľahko. Čo teda napísala?

Moderátorka Joan Rivers. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Joan Rivers Moderátorka Joan Rivers.

Zgustla si napríklad na Renée Zellweger (45), ktorú si milióny žien zamilovali ako Bridget Jones. Rivers však medzi ne evidentne nepatrí. O blondínke napísala: „Jej tvár je tak natiahnutá, že môže samej sebe niečo šepkať do ucha.“ Od Rivers však tieto slová na margo botoxu či iných vylepšení znejú prinajmenšom čudne, keďže ona sama podstúpila množstvo podobných procedúr a na jej tvári zanechali nezmazateľné stopy.

A neobišla ani miláčika Ameriky, Jennifer Aniston. Ju označila bez okolkov za hlúpu. A nevynechala ani jej nie práve vydarené pokusy o nadviazanie vážneho vzťahu. O Jennifer napísala: „Má rande, potom ju dotyčný podvedie a následne opustí,“ napísala a pokračovala: „A toto jej už urobil takmer každý muž v Hollywoode.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Renée Zellweger #Joan Rivers

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....