Zámena herečiek? Hádajte, koho si mýlia s krásnou Natalie Portman?

Obe patria medzi hviezdy svojej hereckej generácie a obe fanúšikovia milujú. Herečka Keira Knightley však prezradila, že si ju často mýlia s Natalie Portmanovou.

24.06.2014 00:00
debata
Herečka Natalie Portman v šatách z dielne Dior... Foto: Reuters, CHINA STRINGER NETWORK
Natalie Portman Herečka Natalie Portman v šatách z dielne Dior na záverečnom ceremoniále filmového festivalu v Šanghaji.

„Často sa mi na letiskách stáva, že na mňa začnú kričať Natalie, Natalie Portman,“ prezradila so smiechom herečka v talk-šou Grahama Nortona. „Je mi jej celkom ľúto, pretože to zažívam pomerne často. Zdá sa, že ju prenasledujú fanúšikovia aj novinári,“ pokračovala Knightley, ktorá je od svojej americko-izraelskej kolegyne od štyri roky mladšia. Dodala však s humorom, že jej neprekáža niekomu zapózovať, alebo dokonca dať autogram ako Natalie Portman.

Samotná Portman bola na roztrhanie cez víkend na záverečnom ceremoniáli filmového festivalu v Šanghaji, kde sa objavila v kreácii z dielne Dior. Tridsaťtriročnú herečku čaká v nasledujúcich mesiacoch premiéra až troch nových filmov, najočakávanejší však bude mať premiéru vraj až v roku 2015 – ide o snímku s názvom Jane got a gun.

debata chyba
Viac na túto tému: #letisko #Natalie Portman #zámena #Keira Knightley

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...