Slávne páry, na ktoré ste možno už aj zabudli. Aha, aj títo boli spolu!

Boli miláčikmi spoločenských rubrík a často ich dávali za príklad ako ideálny pár pre čitateľov lifestylových magazínov. Ale nie každá láska trvá večne.

25.06.2014 00:00
debata
Ben Affleck a jeho nežnosti s vtedajšou... Foto: SHUTTERSTOCK
Ben Affleck a jeho nežnosti s vtedajšou priateľkou Gwyneth Paltrow. Ben Affleck a jeho nežnosti s vtedajšou priateľkou Gwyneth Paltrow.

Hollywood je živým dôkazom toho, že aj tie na pohľad najoddanejšie a najzamilovanejšie páriky sa môžu raz rozísť. A keď prejde istý čas, mnoho z nás si už ani nespomenie, že sme tú a tú herečku vídali zavesenú do idolu ženských sŕdc či na fotografii z večierka alebo premiéry sa nežne túliacu do jeho svalnatej náruče.

Ben Affleck a jeho nežnosti s vtedajšou...
Ani toto ako keby už pravda nebola - Tom Cruise...
+15Manželstvo, z ktorého vzišli tri dcéry, sa...

Pamätáte si napríklad ešte, že herečka Gwyneth Paltrow kedysi prežívala vášnivý románik s Benom Affleckom? A to nebol jediný hviezdny milenec v jej posteli. Predtým totiž randila s Bradom Pittom. Affleck je na tom s otázkou výberu podobne – siaha výlučne po ženách zo svojej „triedy“ – kým sa usadil s Jennifer Garnerovou randil napríklad aj s jej menovkyňou – akurát Lopezovou.

Mnohí ani netušia, že Winona Ryder, kedysi taká zamilovaná do Johnnyho Deppa, randila aj s Mattom Damonom. A spomenutý Depp bol zase dlhší čas milencom Kate Mossovej. A pri tom náš výpočet nekončí. Pozrite si zaujímavú galériu archívnych záberov. Stará láska možno zhrdzavela, ale aspoň obrázky zostali v kvalitnom náhľade. Tak nech sa páči…

Možno ste ani netušili, ale zosnulý Heath... Foto: SHUTTERSTOCK
Heath Ledger a Heather Graham Možno ste ani netušili, ale zosnulý Heath Ledger krátky čas randil aj s kolegyňou Heather Grahamovou.
debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #hviezdne lásky #páry

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...