Kanye West si odpykáva trest prednášaním o móde

Americký rapper a producent Kanye West, ktorému súd v marci nariadil za napadnutie fotografa Daniela Ramosa absolvovať 250 hodín verejnoprospešných prác, si trest odpykáva prednášaním o móde na školách.

25.06.2014 18:40
Kanye West Foto: ,
Americký raper Kanye West.
debata

Tridsaťsedemročný rodák z Atlanty už absolvoval tri trojhodinové prednášky na L.A. Trade Technical College, pričom údajne podobné semináre absolvoval aj na iných školách.

West a Ramos sa dostali do potýčky vlani 19. júla na letisku v Los Angeles, keď rapper prechádzal okolo skupiny fotografov, zrazu sa obrátil na jedného z nich a povedal: „Vy sa ma snažíte dostať do problémov, aby som na vás vybehol a musel vám zaplatiť 250-tisíc dolárov.“

Následne napadol Ramosa, ktorého museli ošetriť v nemocnici. Westa obžalovali z napadnutia a pokusu o krádež, druhé menované obvinenie však neskôr stiahli. Rapper na súde nepoprel, že sa skutok stal, no svoju vinu nepriznal.

Okrem verejnoprospešných prác dostal aj dvojročnú podmienku a súd mu tiež nariadil absolvovať 24 sedení s terapeutom na zvládanie hnevu a zaplatiť fotografovi škodu na jeho fotoaparáte.

debata chyba
Viac na túto tému: #trest #školy #móda #Kanye West #prednáška

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...