Banderas má vraj novú milenku, má to byť jeho hviezdna kolegyňa

Antonio Banderas za skrachovaným manželstvom s Melanie Griffith dlho nesmútil.

26.06.2014 07:00
Herec Antonio Banderas. Foto: ,
Herec Antonio Banderas.
debata

Španielsky krásavec Antonio Banderas a jeho manželka Melanie Griffith len pred pár týždňami zverejnili správu o rozpade ich manželstva. Po osemnástich rokoch ide každý svojou cestou. A zdá sa, že smer cesty Banderasa je o niečo jasnejší. Podľa magazínu „Grazia“ Melanie Griffith už nahradila iná hollywoodska hviezda. A má to byť Sharon Stone.

„Hereckí kolegovia sa poznajú už roky a boli dobrými priateľmi. Zvykli spolu otvorene flirtovať a momentálne sú si bližšie než kedykoľvek predtým. Riešia svoj vzťah veľmi opatrne z rešpektu k Melanie. Ale človek si v ich blízkosti nemôže nevšimnúť, že chémia medzi nimi funguje,“ cituje spomínaný magazín zdroj z okolia Banderasa a Griffith.

Herečka Sharon Stone. Foto: SITA/AP, Dan Steinberg
Sharon Stone Herečka Sharon Stone.

V júli si má čerstvý pár dokonca vyraziť na spoločnú dovolenku. „Melanie sa zdá byť prinajmenšom zvláštne, akí sú si zrazu Antonio a Sharon blízki, ale vie, že obaja musia nechať manželstvo za sebou. Ich vzťah už bol dlhodobo nefunkčný a obaja sa zhodli v tom, že musia nájsť šťastie po boku niekoho iného, než sa spoločne trápiť.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sharon Stone #Melanie Griffith #Antonio Banderas

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...