Macy Gray v Bratislave: Žiada vodu z Fidži aj veľa vitamínov

Už o necelý mesiac vystúpi v Bratislave soulová speváčka a skladateľka Macy Gray. V bratislavskej Incheba Expo Arene zaspieva 27. augusta.

31.07.2009 15:05
Macy Gray Foto:
Speváčka Macy Gray.
debata

Už v týchto dňoch majú však organizátori koncertu k dispozícii technický a produkčný zoznam požiadaviek, týkajúci sa predovšetkým vybavenia a jedla do jej šatne. A žiadosti sú to viac ako zaujímavé.

Šatňa speváčky ma byť vyzdobená čerstvými rezanými kvetmi. Macy má podľa odporúčania jej tour managera najradšej karmínové a biele ruže. Osvetlenie v šatni má byť tlmené a príjemná atmosféra má byť umocnená aj sviečkami s vôňou vanilky. Na stole chce mať výlučne ľanové obrusy.

Nakoľko je to prvý v rade koncertov, Macy si zrejme zakladá na tom, aby zostala v dobrej zdravotnej kondícii. Tak by sa aspoň dalo usudzovať z požiadavky na vitamín C, multivitamínové tablety, ako aj vitamín B12, ktorý taktiež chce mať k dispozícii.

Z jedál a nápojov možno spomenúť ovocnú a zeleninovú misu, pita chlieb a hummus, salsu, tortilla chipsy konkrétnej značky, šampanské Veuve Clicquot, Grand Marnier, či minerálnu vodu z Fidži.

V neposlednom rade musí byť zabezpečený neustály prísun drveného ľadu. A v neposlednom rade by Macy Gray vo svojej šatni mala rada iPod stereo systém.

debata chyba

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...