Don Johnson si nepozrie 50 odtieňov sivej. Nahá dcéra vraj dôvod nie je

Americký herec Don Johnson si neplánuje pozrieť filmovú adaptáciu bestselleru Fifty Shades of Grey - Päťdesiat odtieňov sivej (2011), ktorú by mali do slovenských kín uviesť 12. februára 2015.

30.06.2014 12:13
Don Johnson a Dakota Johnson Foto: ,
Herec Don Johnson so svojou manželkou Kelley Phleger (vľavo) a dcérou Dakotou Johnson, ktorá stvárňuje titulnú hrdinku vo filmovom spracovaní erotickej knihy Päťdesiat odtieňov sivej.
debata

A to aj napriek tomu, že v nej hlavnú postavu, študentku Anastáziu Steelovú, stvárňuje jeho dcéra Dakota Johnson. Dôvodom však podľa jeho slov nie sú erotické scény, v ktorých sa 24-ročná herečka objaví.

„Pravdepodobne si ho nepozriem, pretože to nie je film, ktorý by som chcel vidieť. Nikdy som nevidel Upírske denníky, nikdy som nepozeral Twilight. Je to druh filmov, ktoré ma jednoducho nezaujímajú,“ vyjadril sa bývalý manžel Melanie Griffith v relácii Good Morning Britain.

Ako však ďalej uviedol, o hereckých kvalitách svojej dcéry vôbec nepochybuje. „Som si istý, že Dakota vezme túto látku a postavu, ktoré môžu mnohí ľudia považovať za nevhodné, a premení to na niečo impozantné,“ dodal 64-ročný herec.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Dakota Johnson #Päťdesiat odtieňov sivej #Don Johnson

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...