Do tretice! Shakira bude hviezda záveru MS vo futbale. Je nadšená

Kolumbijská speváčka Shakira bude hviezdou záverečného ceremoniálu futbalových majstrovstiev sveta v brazílskom Riu de Janeiro.

04.07.2014 08:37
Shakira Foto: ,
Speváčka Shakira.
debata

V nedeľu 13. júla pred finále na štadióne Maracana zaspieva po boku brazílskeho perkusionistu a speváka Carlinhosa Browna skladbu La La La (Brazil 2014).

„Som nadšená, že budem môcť spievať na ukončení svetového šampionátu vo futbale. Z pochopiteľných dôvodov mám k futbalu komplikovaný vzťah a rozumiem, čo znamenajú majstrovstvá sveta pre mnohých ľudí. Som vďačná, že môžem vystupovať na brazílskom turnaji. Fanúšikovia veľmi podporovali túto pieseň a ja sa už neviem dočkať vystúpenia pre nich,“ uviedla na webe Medzinárodnej futbalovej federácie Shakira.

Speváčka, ktorá je partnerkou obrancu FC Barcelona a španielskej reprezentácie Gerarda Piquého, už vystupovala na záverečných ceremoniáloch MS 2006 v Berlíne a 2010 v Johannes­burgu.

Ďalšími účinkujúcimi na Maracane budú gitarista Carlos Santana, hip-hopový hudobník Wyclef Jean a brazílsky spevák Alexandre Pires. Vystupovať bude aj jedna zo škôl samby z Ria de Janeiro. Informácie zverejnil web FIFA.

debata chyba
Viac na túto tému: #Shakira #vystúpenie #MS vo futbale 2014 #La La La

+ Upracte si dnes v domácnosti, sami sa tak budete cítiť oveľa lepšie.
Nespochybňujte slová svojich kolegov, chcú...

+ Nestrácajte hlavu, v prvom rade myslite na svoje zdravie.
Nie všetko musí byť tak ako to na prvý pohľad vyzerá,...