Justina Biebera zbavili obvinenia z fajčenia marihuany

Federálny letecký úrad (FAA) uzavrel vyšetrovanie kanadského speváka Justina Biebera, ktorý vo februári cestou z Kanady do amerického Teterboro údajne fajčil na palube lietadla marihuanu, pil alkohol a nadával posádke.

06.07.2014 11:00
Justin Bieber. Foto: ,
Kanadský spevák Justin Bieber.
debata

Podľa doteraz zverejnených informácií sa spevák a jeho otec Jeremy Bieber počas letu vulgárne správali k letuške, ktorá nakoniec odišla do kabíny pilotov. Kapitán lietadla neskôr vyhlásil, že Bieberovcov a ďalších desať cestujúcich viackrát upozorňoval, aby na palube nefajčili marihuanu. Letuške tiež povedal, aby sa radšej zdržiavala v blízkosti kabíny.

Piloti si napokon nasadili kyslíkové masky, aby tak predišli vdýchnutiu dymu. Po pristátí na letisku čakali policajné jednotky aj so psami a lietadlo, v ktorom bol stále dym, dôkladne prehľadali. Justina Biebera vypočúvali samostatne, spevák sa priznal, že fajčil marihuanu a pil alkohol, ale dodal, že žiadnu drogu už nemá.

Keďže nikto z posádky žiadneho z cestujúcich neobvinil, mohli pokojne odísť. FAA teraz uviedla, že Bieber ani ostatní cestujúci nezasahovali do práce letovej posádky a celý prípad preto uzavreli.

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #drogy #marihuana #obvinenie

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...