Dojemné vyznanie! Futbalu vďačím za lásku aj syna, priznala Shakira

Kolumbijská speváčka sa pri prezentácii oficiálnej hymny MS 2010 zoznámila s futbalistom Gerardom Piquém, s ktorým má osemnásťmesačného syna Milana.

13.07.2014 15:08
debata

Kolumbijskej speváčke Shakire, ktorá bude hviezdou nedeľňajšieho záverečného ceremoniálu futbalových majstrovstiev sveta v brazílskom Riu de Janeiro, zmenili život futbal a svetový šampionát v roku 2010.

Pred turnajom v Juhoafrickej republike sa stretla pri prezentácii jeho oficiálnej hymny Waka Waka (This Time for Africa) s obrancom FC Barcelona a španielskej reprezentácie Gerardom Piquém. Pár má v súčasnosti osemnásťmesač­ného syna.

Rodinka: Shakira, Piqué a ich syn Milan. Foto: Twitter
Shakira, Piqué, Milan Rodinka: Shakira, Piqué a ich syn Milan.

„Nikdy nezabudnem, že vďaka futbalu som stretla svoju životnú lásku. Ak by neboli majstrovstvá sveta, potom by tu nebol ani môj syn Milan,“ priznala 37-ročná Shakira, ktorá v nedeľu na štadióne Maracana zaspieva po boku brazílskeho perkusionistu a speváka Carlinhosa Browna skladbu La La La (Brazil 2014). Kolumbijská hviezda už vystupovala na záverečných ceremoniáloch MS 2006 v Berlíne a 2010 v Johannes­burgu. Ďalšími účinkujúcimi na pódiu na Maracane budú mexicko-americký gitarista Carlos Santana, americký hip-hopový hudobník Wyclef Jean a brazílsky spevák Alexandre Pires. Vystupovať bude aj jedna zo škôl samby z Ria de Janeiro.

debata chyba
Viac na túto tému: #Shakira #Gerard Piqué #Milan

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...