Tvárou v tvár vlamačovi! Bullock zažila scénu ako z akčného filmu

Istý Joshua Corbett, ktorý sa v júni dostal do losangeleského domu americkej herečky Sandry Bullock, sa s ňou v čase vlámania stretol tvárou v tvár. Informoval o tom portál TMZ.

16.07.2014 10:00
Sandra Bullock Foto: ,
Herečka Sandra Bullock.
debata

Doteraz totiž nebolo isté, či bola herečka v čase incidentu doma. Štyridsaťdeväťročná rodáčka z Virginie začula v tú noc v dome rachot, kráčala preto k dverám do spálne, aby ich zamkla. Práve vtedy na chodbe zbadala muža oblečeného v čiernom. Herečke sa následne podarilo zatvoriť dvere a privolať policajnú hliadku, ktorej potom prezradila, že krátko predtým sa sprchovala.

Ako uviedla, nemusela si preto všimnúť muža, ktorý mohol byť v dome po celý ten čas. „Sandy, mrzí ma to. Prosím, nepodávaj na mňa žalobu,“ kričal vraj Corbett, keď ho zatýkali. Prenasledovateľ mal pri sebe v čase vlámania aj zošit s herečkinými fotografiami, ktoré povystrihoval z novín a časopisov, i viacero rukou písaných odkazov, v ktorých jej vyznával lásku, chválil jej krásu i inteligenciu a tvrdil, že patria k sebe.

Polícia neskôr v Corbettovom dome našla viacero zbraní vrátane útočných pušiek. Po zadržaní ho však prepustili na slobodu.

debata chyba
Viac na túto tému: #vlámanie #Sandra Bullock #Joshua Corbett

+ Malé zmeny v stravovaní môžu mať veľký vplyv na zdravie.
Nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete, zídu sa...

+ Zdravá strava a dostatok vody posilnia vaše telo i ducha.
Nové príležitosti v práci privedú k finančnému rastu....