Šokujúce fakty zo života s Lady Gaga: Čo prezradí kniha asistentky?

Bývalá osobná asistentka americkej speváčky Lady Gaga Jennifer O'Neill napíše knihu o období, ktoré strávila po boku interpretky.

19.07.2014 09:30
Lady Gaga Foto: ,
Speváčka Lady Gaga na archívnej snímke.
debata

Pre magazín Page Six, ktorý je prílohou denníka New York Post, to potvrdil viceprezident vydavateľstva Atria Books Paul Olsewski. Ďalšie informácie týkajúce sa publikácie ako aj dátum vydania knihy však zatiaľ neprezradil. Zdroje blízke bývalej asistentke tvrdia, že vydavateľstvo by jej za ňu mohlo zaplatiť až do milióna amerických dolárov (v prepočte viac ako 739-tisíc eur).

O'Neill pracovala pre rodáčku z New Yorku v rokoch 2009 až 2011 počas turné The Monster Ball, pričom podľa jej slov musela plniť všetky speváčkine požiadavky 24 hodín denne. Medzi jej úlohy údajne patrilo aj okamžité podanie uteráka po osprchovaní sa, alebo dohliadať na to, aby speváčka všetko stíhala a mala vždy pripravené svoje kostýmy.

Gaga mala požadovať aj to, aby s ňou O'Neill spala v jednej posteli, pretože v nej vraj nechcela byť sama. Od asistentky chcela aj to, aby jej uprostred noci prišla vymeniť DVD, ktoré sledovala. O'Neill navyše tvrdí, že nemala žiadne pauzy na jedlo ani spánok, nemala tiež príležitosť rozprávať sa so svojou rodinou.

Zo spomínaných dôvodov podala preto vlani v októbri na 28-ročnú interpretku žalobu, pričom od nej žiadala 393-tisíc dolárov (v prepočte približne 290-tisíc eur) za nezaplatené nadčasy a ďalšie spôsobené škody.

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #kniha #Lady Gaga #asistentka #Jennifer O´Neill

+ Sústreďte sa viac na plusy, na mínusy pokojne zabudnite.
Sieťovanie je kľúčom k novým pracovným príležitostiam....

+ Vyvážený jedálniček je základom pre dlhodobé zdravie.
Finančná disciplína teraz vytvorí pevný základ pre...