Hrdina Luthera o fotkách jeho 'mega' mužstva: Už mi volal Calvin Klein!

Kedysi bolo neslušné hľadieť do rozkroku, dnes však najmä tie hviezdne patria medzi ostrosledované. A občas sa z toho vyvinie celkom humorná "kauza".

11.08.2014 00:00
debata

O takej by sa dalo hovoriť aj v súvislosti s hercom Idrisom Elbom – slovenským divákom známym najmä prostredníctvom postavy inšpektora Luthera z rovnomenného seriálu BBC. Štyridsaťjeden­ročného herca nedávno zvečnili paparazzovia na ulici počas nakrúcania scény z jeho nového filmu. Málokto mohol prehliadnuť, že na fotkách v obtiahnutých nohaviciach vidieť v oblasti panvy podozrivý „kúsok“. Blogy a bulvárne portály tak okamžite začali špekulovať o enormnej veľkosti mužstva charizmatické­ho herca.

Herec Idris Elba na nakrúcaní novinky A Hundred... Foto: Profimedia.sk
Idris Elba Herec Idris Elba na nakrúcaní novinky A Hundred Streets. Jeho rozkrok vyvolal na internete rozruch.

Napokon celú situáciu vysvetlil sám Elba, keď na svojom Twitteri nechal odkaz pre viac ako 1,2 milióna fanúšikov, ktorí ho sledujú. „Dobré správy sú, že mi pripadlo fakt veľa nasledovníkov. Zlá správa je, že to bol len drôt z mikrofónu,“ odkázal s humorom herec a dodal, že napriek tomu jeho ego narástlo do vesmírnych rozmerov.

So žartami na veľkosť penisu ho to očividne celkom bavilo. Ešte neskôr totiž pridal na svoje konto nasledujúcu vetu: „Calvin Klein mi volal na mobil, chcú ma v ďalšej kampani. Siahodlhý John príde už túto zimu,“ zavtipkoval si.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #penis #Idris Elba #BBC #rozkrok #Calvin Klein

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....