To nevyzerá na pekný rozchod! Calvin Harris prekazil exmilenke šou

Hoci vo vyhlásení pre médiá tvrdili, že sa rozišli ako priatelia, posledné gesto dídžeja a producenta Calvina Harrisa smerom k ex-priateľke Rite Ore má od priateľstva ďaleko.

14.08.2014 08:20
debata
Speváčka Rita Ora na vystúpení v Kalifornii. Foto: SITA/AP, Paul A. Hebert
Rita Ora Speváčka Rita Ora na vystúpení v Kalifornii.

Dvadsaťtriročná speváčka mala v nedeľu účinkovať so živým číslom na vyhlásení cien Teen Choice Awards 2014. Napokon na poslednú chvíľu vystúpenie zrušili. Ora neskôr podala vysvetlenie v rozhovore s Ryanom Seacrestom. Priznala, že ex-priateľ nedovolil, aby so skladbou I will never let you down vystúpila live.

„Pre všetkých, ktorí nevedia, ako to chodí, on napísal a produkoval pesničku. V takom prípade musí dať súhlas na televízne vystúpenie. Je majiteľom práv a skrátka sa rozhodol nepovoliť pesničku do prenosu Teen Choice Awards,“ vysvetlila Ora.

Vraj ju rozhodnutie expartnera až tak neprekvapilo. Jediné, čo ju však mrzí, že sa to nedozvedela o niečo skôr. Na každé vystúpenie sa pripravuje týždne dopredu a inak to nebolo ani v prípade uvedenej skladby. „Viete, bola to zmena na poslednú chvíľu. Ale čo sa dá robiť, stalo sa a pohnime sa ďalej,“ uzavrela kauzu dáma, ktorá Harrisa vymenila za potomka slávneho dizajnéra Tommyho Hilfigera.

Zľava: Kendall Jenner, Kim Kardashian a Kylie...
Herečka Chloe Grace Moretz v kreácii Valentino.
+21Speváčka Jordin Sparks predviedla svoju figúru...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práva #Calvin Harris #Rita Ora #vystúpenie #Teen Choice Awards

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...