Vek neoklamete, akčné scény sú už pre mňa ťažké, vraví Brosnan

Írsko-americký herec Pierce Brosnan prezradil, že nakrúcanie akčných filmov je preňho s pribúdajúcim vekom čoraz fyzicky náročnejšie.

15.08.2014 16:00
Pierce Brosnan Foto: ,
Herec Pierce Brosnan.
debata

Šesťdesiatjeden­ročný herec, ktorý stvárnil agenta Jamesa Bonda v štyroch snímkach – Zlaté oko (1995), Zajtrajšok nikdy nezomiera (1997), Jeden svet nestačí (1999) a Dnes neumieraj (2002), to uviedol v Los Angeles na premiére svojho najnovšieho filmu, špionážneho trileru The November Man. V snímke režiséra Rogera Donaldsona stvárnil Brosnan bývalého agenta CIA menom Peter Devereaux.

Herečka Olga Kurylenko.
Herec Pierce Brosnan.
+3Herec Pierce Brosnan a jeho filmová kolegyňa...

„Herectvo je vždy ťažké, ale akčné filmy sú naozaj náročné, či už máte 24 rokov alebo ste v pokročilom veku. Ja mám 61 rokov, takže je to dosť ťažké. Musíte sa o seba starať. Našťastie mám k dispozícii zopár chlapcov ešte z čias Jamesa Bonda, s ktorými pracujem, takže ma chránili starí kamaráti,“ vyhlásil Brosnan, ktorý sa však ďalšiemu špionážnemu filmu nebránil.

„Myslím, že od čias, keď som hral Jamesa Bonda, už ubehol dostatok času, takže som si to chcel znova skúsiť,“ dodal herec, ktorý by sa mal predstaviť aj v ohlásenom pokračovaní filmu The November Man.

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #Pierce Brosnan #náročnosť #akčné scény

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...